...: Kosmetika červen/ cosmetics June

úterý 26. června 2018

Kosmetika červen/ cosmetics June

Vítám vás u nového haulu, tentokrát jsem se zaměřila na kosmetiku. Několik měsíců zpět jsem dostala nabídku od kamarádky převzít od ní kosmetiku, která ji nějakým způsobem nevyhovovala, nebo ji příliš nepoužívala. V rámci tohoto daru byla kosmetická paletka od Freedomu, fialové mono stíny od Miss sporty, několik produktů od Essence, tvářenka od NYC a také dva pudry a tvářenka od Avonu. 
Zatím jsem zkoušela pouze produkty od Essence a mono stíny od Miss sporty, se kterými jsem spokojená a dále paletku od Freedomu, která není špatná, ale top produkt to rozhodně není. :) 

I welcome you to a new haul, this time I focused on cosmetics. A couple of months ago, I had the offer from a friend to take a cosmetic from her that did not suit her or did not use it too much. As part of this gift was Freedom's cosmetics palette, purple mono eye shadow from Miss Sporty, several Essence products, NYC blush, and two powders and blush by Avon.
So far I have tried only Essence products and mono eyeshadow that I'm happy with, and a Freedom palette that's not bad, but it's definitely not the top product. :)

Protože se blížily státnice a chtěla jsem mít hezky nalakované nehty, koupila jsem si bílý lak Miss sporty a třpytivý od Essence.

As the statesmen approached and I wanted to have nice nails, I bought a white nail polish for Miss Sports and nail polish with glitters from Essence.
Černá řasenka byla zakoupena za super cenu v Tetě a vystřídala moji původní řasenku od Rimmelu, to samé linky. Můj oblíbený Stay Matte pomalu dochází a proto jsem si koupila nový. Makeup od Essence jsem dostala od mé ségry, protože ji nevyhovoval odstín.

Black mascara was bought at a great price in Teta drugstore and it replaced my mascara from Rimmel, and lines replaced my old lines. My favorite Stay Matte is slowly in empties so I bought a new one. Essence Makeup I got from my sister because the shade was not suitable for her.
V DM mě zaujala kokosová vegan sada a odnesla jsem si vlasové mléko. A odlakovač byl další věcí, kterou jsem potřebovala koupit. S odlakovačem od Amete jsem spokojená a doporučuji. Najdete ho v Tetě.

In DM, I was interested in about a coconut vegan set and I took hair lotion. And the nail polish remover was another thing wchich I needed to buy. With the Amete nail polish remover I was satisfied before and I can recommend it. You can find him in the Teta drugstore.
Od té doby, co vlastním tyto modré krabičky, které jsem dostala na Vysočina festu, nedám dopustit na náplasti (krabičky jsou určené na náplasti). Náplasti kupuji za pár korun v Tetě
Black Pilaten asi není třeba představit, v Tetě za 20 korun a nyní je k dostání i bílá maska.

Since time I own these blue boxes that I received at the Fest of Vysočina, I need  patches (the boxes are for patches). I buy the patches for a few crowns in Teta drugstore.
I hope that you know black Pilaten. I bought it Teta drugstore for 20 crowns and now is in Teta white mask too.

Znáte některé produkty? Co jste si v poslední době koupili vy? 
Do you know some products? What did you buy in last time? 


20 komentářů:

  1. Balea vlasové mlieko používam už niekoľko rokov a nedám naň dopustiť :) Je dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup od Essence mám a přijde mi celkem fajn za tu cenu a to samé platí u tvářenek od stejné firmy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně také :) Hlavně ty tvářenky jsou skvělé a celkově i sady na konturování.

      Vymazat
  3. Super video, moc ti to na něm sluší. :)
    Takové články mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem teď taky utrácela. Kupovala jsem hlavně pečující kosmetiku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka má veľmi pekné odtiene, a vlasové mlieko som si kúpila, pretože milujem všetko kokosové, ale nejako mi nesadlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. So much cosmetics, I love it all! :)


    http://www.couture-case.com

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně jsi mně připomněla, že si chci už delší dobu koupit bilý lak na nehty :) nejvíc mě asi zaujaly tvářenky :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je moc milé od kamarádky, že Ti dala kosmetiku, kterou nevyužívá :) Já jsem si naposledy koupila proteiny a ořechová másla :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  10. To jsem ani netušila, že Balea má nějakou veganskou kokosovou řadu. Budu jí muset omrknout, protože kokosovou vůni miluji!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Makeup od rimmelu stay matte jsem už jednou zkoušela a byla jsem s ním celkem spokojená a essence mám jako značku moc ráda. Od avonu mě zaujala tvářenka :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat