...: Meduňka/ lemon-balm

pátek 22. června 2018

Meduňka/ lemon-balm

Vítám vás u další recenze produktu značky Saloos. Dnes vám představím produkt určený k použití do koupele, který je vhodný pro všechny milovníky horkých koupelí, dlouhého lenošení ve vaně a relaxačních vůní. A o čem je tedy řeč? Mám na mysli relaxační koupelový olej s vůní Meduňky. 

Hi I welcome you at new review for product by brand Saloos. Today I introduce to you product which is good for bath, which is suitable for every lovers of hot bath, long laying in bath and for every lovers of relaxing smell. And what is it? It is relaxing bathroom oil with smell of  lemon- balm.
Jelikož se jedná o olej, je poměrně mastný - doporučuji lahvičku důkladně uzavírat.! Ve vaně se mastnota celkem ztratí, na pokožce mastný filtr nezanechává, skvěle ji zvláční a hydratuje. Čeho si cením nejvíce je vůně, která je opravdu velice silná, asi nejsilnější, co jsem kdy měla od Saloosu. 

Since it is oil, it is quite greasy - I recommend that the bottle be closed thoroughly. In the bath, grease is lost, the greasy filter is not on the skin. This product has soft and hydrated effect. What I value most is the smell that is really strong, it is the strongest smell which I ever had from Saloos.

Popisek od Saloosu/ desription by Saloos
K uvolňující relaxaci a jemné očistě pokožky. Regeneruje a zvláčňuje pokožku, kterou chrání před vysoušením. Obsažený esenciální olej meduňka může přispívat k dobré náladě. Vhodný ke každodenním koupelím. 

For relaxation and gentle cleansing of the skin. Regenerates and softens the skin that it protects against drying. It is contained essential oil of lemon-balm can contribute to good mood. Suitable for everyday baths.
Meduňka je nejznámější asi pro její uspávající účinky, především při pití čaje. Dále je vhodná proti bolesti hlavy, uklidňuje nervový systémy, a má například blahodárný účinek na srdce a dýchání
Zdroj:https://www.bylinkyprovsechny.cz

Lemon-balm is best known for sleeping effects, especially when you drink tea. It is also suitable for headaches, it calms the nervous systems, and has, for example, beneficial effects on the heart and breathing.

Máte rádi meduňku? Znáte tento produkt? 

Do you like lemon-balm? Do you know this product?

19 komentářů:

  1. Já moc koupelové oleje nemusím, připadám si po koupeli taková mastná a mohla bych se jít umýt znovu. :-D Ale určitě to může příjemně vonět. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní to přes tři místnosti, když se nechají dvěře do koupelny otevřené :D Škoda, že na to nejsi.

      Vymazat
  2. Meduňku mám moc ráda ale tento produkt neznám ale vypadá hezky saloos kosmetika je super :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa kúpem. naozaj možno 2x do roka a to použijem už poriadnu penu, ale produkt vyzerá veľmi fajn a musí krásne vonať!:)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za skvělý tip, tuto značku neznám. A to jsem milovník horkých koupelí.

    OdpovědětVymazat
  5. To musí být paráda se v tomto oleji vykoupat. Meduňka nádherně voní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Thanks for the review it sounds wonderful and it is amazing how good it isfor many different things xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2018/06/the-world-of-vintage-shades.html

    OdpovědětVymazat
  7. Meduňku mám moc ráda, hezky voní, a dobře se mi po ní spí. Na tyto oleje jsem už mnohokrát v drogerii koukala, a možná na ně někdy dojde :)

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
  8. Značku Saloos mám ráda, mám od nich ricinový olej :). Koupelový olej jsem ještě nikdy neměla a věřím, že zrovna meduňka je do koupele skvělá, kouknu na to v obchodě, ráda si dělám dlouhé koupele, díky kterým si odpočinu od všech stresů :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ricinový zní moc dobře, docela bych zkusila, na něj jsem slyšela samou chválu

      Vymazat
  9. Mám taky nějaký koupelový olej, ale zatím jsem ještě nezkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Meduňku znám, ale tento produkt od Saloos vidím poprvé :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat