...: Bikini s trendy potiskem/ bikinis with trendy motif

pondělí 9. července 2018

Bikini s trendy potiskem/ bikinis with trendy motif

Ahoj všichni, v posledním outfitovém článku jsem vám ukazovala mé nové kraťasy. Nyní bych vám chtěla něco málo říct o plavkách, které mi také došly ze Zafulu.
Plavky jsou na Zafulu celkově moc pěkné a důkazem toho jsou i ty, které vidíte níže na fotografiích.
Vzhledem k tomu, že mám větší objem v horních partiích, je pro mě trochu složitější v běžným obchodech pořídit trendy a stylové plavky za pár korun. Nicméně Zaful mi nabízí fajn výběr a to přímo z pohodlí domova.

Hi I welcome you at new article, in last post with outfit I showed to you my new shorts. When I got packet with shorts I got my new bikini too, which I have from Zaful
Swimsuits are very beautiful on Zaful, like this one on my photos. 
Because I have bigger size of bra it is problem to find for me trendy a stylish swimsuit for a few crowns in shops, but Zaful offers fine choose of swimsuit on e-shop. 


Plavky jsem si vybrala v trendy potisku s palmovými listy, které jsou pro léto jako dělané. Jsou velice originální, skvělý na plavkách je také zip, který je dělá zajímavějšími. Kalhotky jsou trochu brazilky, ale ne úplná tanga, nicméně ve větších velikostech to lehce zanikne...

I have chosen bikiny in trendy motif with palms leaves, which is very cool for summer. It is so original and the zipper on bikinis is also great, it does bikiny more interesting. briefs are a little bit strings, but it is not strings and in my size it does not look like this type of briefs. 

Pokud se vám plavky líbí najdete je TADY za necelých 16 dolarů. Jsou k dostání ve 4 velikostech. Vzhledem k velikosti plavkové podprsenky, jsem si vybrala velikost XL. a sedí perfektně. Celé plavky na mě působí velice dobře. Jak se vám líbí?

If you like this bikini you can find it HERE and the price is around 16 dollars. They are in four sizes from s to XL, because I have bigger size of bra, I have chosen XL and it is perfect. It looks very good. Do you like it?





39 komentářů:

  1. Moc krásné plavky a tento trendy potisk se mi fakt moc zamlouvá :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají dost svěže :) Takže na léto jak dělané! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné plavky, tyhle potisky se mi moc líbí!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat