...: Maskáčový vzor/ army print

čtvrtek 26. července 2018

Maskáčový vzor/ army print

Nikdy se mi maskáčové vzory nelíbily. Ani jsem netoužila po odstínech zelené, hlavně khaki barvě, nicméně v posledních měsících se to zcela změnilo. Po několika letech jsem si zakoupila zcela obyčejné, jednobarvné triko v New Yorkeru, nevím bylo to možná v zimě... a od té doby se má láska k této barvě docela rozjela. Možná tomu i napomohl fakt, že jezdíme s přítelem na ryby a tak nějak všichni rybáři chodí v maskáčích a v khaki barvě, možná tomu také napomohl fakt, že je to spíše tmavší barva a možná i to, že v přírodě tak trochu splyne. :))) 

I did not like army print. I did not like shadows of green, I mean mainly khaki colour, althought in last months it was changed. After many years I bought basic one colour t-shirt in New Yorker. I think that was winter. From this time I like khaki. Maybe helps that I went with my boyfriend for fishing and every fishman has this colour or armi print.Maybe I like that it is no black colour, but it is dark colour and it is suitable to nature. 


V balíčku ze Zafulu mi také přišly maskáčové šaty. Šaty jsou typově spíše mini, nicméně lze je vynosit jako delší tričko. Jsou vyrobené z příjemného materiálu, výstřih mají do V a kromě rukávů mají také ramínka u krku. Pokud se vám šaty líbí tak jsou zrovna ve slevě na Zafulu za téměř 15 dolarů. :) I tyto šaty mohu doporučit

In packet from Zaful I got also Camo print slash dress. Type of dress is mini, but I can use this also like a longer t-shirt. It is made from nice material and it has V neck tee. It has sleeves, but also strips at neck. If you like this dress, you can find it on Zaful and the price is around 15 dollars. I can recommend this dress. 

Líbí se vám maskáčové vzory? Máte rádi khaki barvu?
Do you like this print of dress? Do you like khaki colour?


7 komentářů:

  1. I'm not such fan of army print and I guess I would never wear it, but when I see it on others I can say they look amazing and I'm sure that you will look amazing in that dress. :)
    PS: do you want to follow each other? Let me know on my blog so I can follow you back. ❤️

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    OdpovědětVymazat
  2. Maskáčový vzor se mi líbí, ale ne tento se zelenou barvou. Líbí se mi kombinace bílé, černé a šedé barvy. Nebo doma mám taky šaty a ty jsou zase v kombinaci bílé, růžové a šedé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. mě se hrozně tento vzor líbí! :) už pár let chci skinny džíny v tomto vzoru ale dávat 600 za něco co si vezmu párkrát.. .:D
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se to moc nelíbí, ale hold každý jsme jiný :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat