...: Vydařený den/ good day + striped shorts

pátek 6. července 2018

Vydařený den/ good day + striped shorts

Po celkem vydařeném dni, plném horkých slunečních paprsků, rodinného tlachání, zvuků přírody, vody a cvakajícího foťáku, jsem konečně ulehla a přemýšlím už jen nad tím jestli raději zvolím film - má-li to ještě vůbec cenu, či započnu druhý díl seriálu 13 reasons why. Sledujete tento seriál? Četla jsem a slyšela na něj chválu již od několika lidí. :)


After good day which was full of hot sun shining, family talking, sounds of nature and water and sound of my camera, I lay to my bed and now I am thinking about film or serial - I mean the second episode of 13 reasons why. Do you watch on this serial? I read and I listened many good review on this serial by many people.
T-shir: Kik, shoes: CCC, sunglasses: Pepco, Shorts: Zaful


Když už jsem nakousla seriály, chtěli by jste nějaké typy ode mě na seriály na které se dívám? Nebo na filmy? Musím se přiznat, že co jsem skončila se školou mám chuť spíše na filmy a stahuji o sto šest, hlavě ty romantické a veselé. :) Pokud znáte nějaký skvělý film tohoto žánru prosím pěkně o typ! 


When I am writing about serial, do you want some types by me for serials which I watch? Or films? From time when I finished my school I watch more films. Mainly I mean romantic films and comedy. Do you know some great film of this genre? If yes, please write me. 

Fotky v článku jsou z dnešního focení se ségrou, na které jsem si oblékla pruhované kraťasy v módním střihu s páskem kolem pasu ze Zafulu. No nevím jestli jsem z nich nadšená a nebo ne, co myslíte, hodí se k mé postavě?? Já si nějak nejsem moc jistá. Jinak jsou tedy krásné, lze říci, že perfektní i materiál je moc příjemný (jsou vyrobené z polyesteru), byla jsem z nich docela překvapená .:) Pokud máte rádi tyto kraťase do pasu, můžete je koupit za pouhých 12,99$. Myslím, že ta cena není tak zlá. Mimochodem na Zafulu jsou ve 4 velikostech s - xl. Já mám velikost L.
,
Photos in this article are from today photo shooting with my sister. I took striped shorts in trendy shape with belt in waist from Zaful. I don´t know If I am satisfied or not. What do you know about it? Is it good for my body shape? I am not sure. Otherwise this shorts are beautiful, I can say that it is perfect and material (it is made from polyester) is very nice. I was surprised. If you like this hight weist shorts you can buy it for 12, 99$. I think that it is very super price. By the way on Zaful it is in four sizes s - xl. For example I have L size.







Zaful Unconditional Refund with Quality, Non-received, Size Issue within 24 Hours (description here


21 komentářů:

  1. I love your outfit! you look amazing!

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekné šortky :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  3. Seriál nepoznám, ale tipy klidně můžeš dát. Myslím, že ti kraťasy sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já 2.serii nekoukala. Mám smíšené pocity z toho, co jsem slyšela..někdo řika, že to je super a někdo řika, že oproti te 1.serii je to uplně na nic..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oproti 1. serii je to nic moc, už nejde o těch 13 důvodů... ale špatné to není, stále to navazuje a to je hlavní.

      Vymazat
  5. Moc se mi libí ty šortky! :) Nějaké takové mám v plánu si pořídit, takže děkuji za inspiraci.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Seriál neznám, ale outfit na procházku se mi moc líbí. :)

    By Barbora

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký outfit :) 13 RW mám hodně ráda, ale druhou sérii jsem zatím nedokoukala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky! moc ti to sluší :) 13RW taky sleduji, ale je to takový zvláštní seriál, nemám na něj úplně názor, není úplně pro každého, ale je zajímavý na zhlédnutí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat