...: Fashionmia

čtvrtek 13. září 2018

Fashionmia

Hezký večer všem. Dnes bych vám chtěla představit formou wishlistu pár produktů od nového e-shopu, který mě oslovil přibližně před měsícem. Jedná se o e-shop Fashionmia, na kterém najdete dámské i pánské oblečení a doplňky za celkem běžné ceny. Navíc pokud si nakoupíte za více jak 79 dolarů, tak máte poštovné zcela zdarma a pokud nejste spokojeni, můžete požádat o vrácení zboží či výměnu a to do 30 dní. 

První kousky, které jsem vybrala do wishlistu, jsou všem velice známé pleteniny, které se budou hodit převážně teď, během začátku podzimu a poté i na zimu.Z této sekce jsem si pro vás na ukázku vybrala tři kousky, které můžete vidět níže na obrázku.

I wish u nice evening. Today I want show you in form of wishlist a few pieces by new e-shop, which wrote me about one month back. It is e-shop Fashionmia. On this e-shop you can find men and women clothes and accessories for a standard prices. In addition if you can buy things for more then 79 dollars, you have free shipping and if you are not satisfied you can change or return thing in 30 days. 

The first pieces which I have chose for my wishlist is cheap knitwear, which will be good for this time, start of Autumn or for winter time. From this section I want show you my three favorite pieces, which you can see on picture. 

Během chladnějších měsíců jsou pro mě asi tím nejdůležitějším kouskem v šatníku svetry. Dříve jsem svetry nesnášela, bylo to pro mě kousavé cosi a nyní??? Je miluji! Bez nich bych si zimu nedokázala představit, navíc v dnešní době si může člověk vybrat z různých materiálů, ale i stylů
Tak který se líbí vám??? 

During colder days is important for me to have in my closet women´s sweaters. In earlier times I hated sweaters, they were for me thing which were not trendy and they were make from bad materials. And now??? I love them. I can not imagine winter without sweaters and in addition you can find pieces from variety materials and variety styles.
Which one do you like? 


11 komentářů:

  1. Krásné kousky :) Dřív jsem taky svetry neměla ráda, připadaly mi pytlovité :D Teď se dají pořídit ale opravu nádherné svetříky, takže je mám najednou ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím uznat, že ty svetry vypadají moc pěkně :) Hlavně ten žlutý :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si chladnější dny už nedokážu představit bez svetrů, jsou pro mě naprostou nutností :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda svetry moc nemusím doteď, ale některé jsou krásné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné kousky! A svetry jsem nesnášela jako malá, ale posledních pár let se jich nemůžu nabažit!

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  6. Thank you so much for your comment, Kate!! I'm so happy that you liked my new ins :) Soon new outfits with them ;) Your winter selection is also interesting ;) Happy weekend! Kss

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    OdpovědětVymazat
  7. nič v zlom, ale ďalšia bezduchá pred-recenzia na eshop, z ktorého si u nás aj tak nikto nič neobjedná... svetríky sú naozaj krásne a wishlist je pekný, ale myslela som, že tieto spolupráce u nás už prestali takto okato existovať... neber to ako hejt, prosím, mňa len mrzí, že to nemá žiadnu pridanú hodnotu ♥.

    THE WORLD BY KEJMY | @LADY_KEJMY.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně v pořádku. :) K čínským e-shopům a wishlistům z jejich stránek přistupuji takto a to především z toho důvodu, že stránky si wishlisty žádají poměrně často. Navíc, když to označím jako spolupráci a napíšu tímto stylem, je na každém, jestli si to číct chce a podívat se, co bych si třeba vybrala a co e-shop nabízí, či to jen překlikne a podívá se na smysluplnější článek. :) Sama to tak beru u jiných blogů, které to dělají podobným stylem :)

      Vymazat
  8. Všetky tie svetre sú fakt super :) krása! :)

    OdpovědětVymazat