...: Šedý cardigan/ gray cardigan

čtvrtek 11. října 2018

Šedý cardigan/ gray cardigan

necklace and bracelet: Kik, ring: Juvelora, sunglasses: Zaful
Krásné podzimní odpoledne přeji, vzpomínáte si na článek s wishlistem pro Fashion mia??? Pokud ano, tak dnes mám pro vás ukázku toho, co jsem si na základě spolupráce vybrala, jedná se o tento šedý dámský cardigan. Úpřimně myslela jsem si, že cardigan bude sloužit pouze jako přehoz, ale ne, je to spíše halenka s hlubokým výstřihem a páskem kolem pasu. Zklamaná rozhodně nejsem, vypadá jako na obrázku a připadá mi docela originální takové řešení s páskem a navíc je z celkem fajn materiálu. Jak se líbí vám??? Máte rádi šedou na podzim?

I wish you lovely afternoon. Do you remember for post for Fashion Mia??? If yes, today I have for you thing which I have choose from this e-shop. It is gray women cardigan. Honestly I thought that this cardigan is in kimono style, but not, it is like a sweater or something similar, but I don´t dissapoint because it looks like on picture,  it is very original, it has belt around waist and cardigan is made from very nice material. If you can like this, you can find it under Fashion Clothing on Women´s cardigans on webside. Do you like this cardigan and do you like my outfit?Do you like gray colour for autumn?

 
Cardigan: Fashion Mia; handbag: Primark, leggins: no name, shoes: Deichmann

8 komentářů:

  1. Cardigan je pěkný, já si koupila cardigan v Lídlu a jsem nadmíru spokojená :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Great post dear! Have a wonderful day!
    xoxo
    Dilek...

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá celkem hezky a na podzim je šedá barva pěkná. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá dost zajímavě! :-) Nikdy jsem neměla cardigan na sobě a celkem se bojím, že bych je neuměla nosit, ale tobě fakt sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá krásně a moc ti sluší. Skvělá volba! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá super, keby sa dá nosiť ako šaty by to bolo ešte lepšie! :) Ja mám šedu veľmi rada, obzvlášť v jeseni :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc hezky, ráda nosím na podzim cardigany, tento je hodně originální :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Cardigany mám moc ráda, ale mám raději jiný styl "zavazování" :) tento mi celkově přijde takový až moc obyčejný. Možná by to chtělo ten celý outfit něčím rozbít, rozzářit :-) a pak by mi ani tento cardigan nevadil, škoda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat