...: Černá kabelka se vzorem/ black handbag with patterns

pondělí 9. září 2019

Černá kabelka se vzorem/ black handbag with patterns

Posledním kouskem, který jsem obdržela z Dresslily je matná černá kabelka s lesklým černým vzorem. Kabelka má k sobě zlatý řetízek s černou úchytkou, Přaska a celkově styl kabelky je moc pěkný, jediný co se mi moc nelíbí je černá úchytka. Jinak hodnotím velice kladně. Celkově to není moje první zkušenost s kabelkou z čínských e-shopů, ale již třetí a musím říct, že vždy přišla kabelka, která vypadá moc hezky na pohled, ale je i hezky dělaná. 

The last piece I received from Dresslily is a matt black handbag with a glossy black pattern. Handbag has a gold chain with a black handle, Buckle and overall style of the handbag is very nice, the only thing I do not like is a black handle. Otherwise, I rate very positively. Overall, this is not my first experience with a handbag from Chinese e-shops, but the third and I must say that always came handbag, which looks very nice to look at, but is also nicely made.


Pokud i vy máte rádi takový obdobný typ kabelek, seženete ji na Dresslily ve třech variantách, tady v té černé, dále v bílé a ve stříbrné - i ty jsou velice pěkné. Cena kabelky je kolem 16 dolarů. Líbí se vám kabelka? Nakupujete kabelky na čínských e-shopech? 

If you like a similar type of handbag, you can get it on Dresslily in three variants,  in the black, then in white and silver - even these are very nice. The price of a handbag is around $ 16. Do you like handbag? Do you buy handbags in Chinese e-shops?


Speciální slevový kód/ special code: 


Use code:DLBF20 with 20% OFF:  

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd
  
If there are any additional problems or further queries, please feel free to contact me.

11 komentářů:

  1. Tak ta vypadá úžasně! Je hodně zajímavá a nevšední, moc se mi líbí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Looks awesome! Love your bag! 

    OdpovědětVymazat
  3. Päť či šesť rokov dozadu som si kúpila čiernu kabelku z Bershky a vyťažila som z nej úplne maximum, takže už musela ísť preč, ale táto vyzerá veľmi dobre, takže keď sa budem obzerať po novej, určite si spomeniem na túto! ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "MY ZERO WASTE DENTAL CARE"

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka vypadá moc hezky a bude se je všemu :)


    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je nádherná, úplně viím, jak dovede ozvláštnit obyčejné outfity:)

    OdpovědětVymazat
  6. Je moc krásná. Kabelky jsem zvykla kupovat na Aliexpressu a taky jsem byla vždy spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat