...: Poysdorf

pátek 1. listopadu 2019

Poysdorf

Kdo je z Moravy, Vysočiny a z oblastí jezdící do Rakouska a dalších zemí přes Mikulov, jistě zaznamenal po cestě malé město hned několik kilometrů za hranicemi. My tímto městečkem projížděli mnohokrát, buď cíleně za nákupy do Hofferu (market) a pak zase směr ČR, a nebo jsme přes něj projížděli do Vídně či Chorvatska asi jako spousta dalších cestovatelů. Na první pohled se město zdá jako zcela obyčejné, ale když si vaše oči prohlédnou okolní budovy podrobněji, zjistí, že městečko je něčím výjimečné. Hned od hlavní cesty jdou po levé straně vidět obrovské barevné sochy a polonahá žena, vystrkující zadní partie, ale to není všechno, po pravé straně o trochu dál se nachází dům s výstavními sochami, to už jen tak běžné oko nespatří.

 Who is from Moravia, Vysočina and from areas which traveling to Austria and other countries through Mikulov certainly noticed a small town just a few kilometers beyond the border. We traveled through this town many times, either for shopping in Hoffer and then i back the Czech Republic, or we went through this city to Vienna or Croatia, probably like many other travelers. At first glance, the city seems quite ordinary, but when your eyes look at the surrounding buildings in more detail, they will find that in the town is something special. On the left side from the main road you can see huge colorful statues and a half-naked woman who has poking out the back parts, but that's not all, on the right a little further away is a house with exhibition of statues.
coat: Genesis, hadbag: Baťa, pants: Lidl, Shoes: Santé, sunglasses: C&A, t-shirt: Kik

Pokud si uděláte prostor a ve městě strávíte nějaký čas, zjistíte že sochy u silnice nejsou jediné a soch je tam celá zahrada, navíc si můžete dopodrobna prozkoumat celé toto malebné vinařské městečko a vychutnat příjemní atmosféry, kterou na vás město dýchá.

If you will be in this city, you will find that the sculptures by the road are not the only ones and there are garden with them.
Znáte toto město??? Jaký dojem na vás dělá? 

Do you know this city?

13 komentářů:

  1. i enjoyed all your photos, thanks for sharing.

    anyway, I like your blog, wanna follow each other? please let me know. thanks :)

    JULIE ANN LOZADA BLOG
    INSTAGRAM: @julieann_lozada

    OdpovědětVymazat
  2. Awesome statues. I like the people ones... they look so real!

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty sochy se mi teda vůbec nelíbí! :D je to na mě moc šílené :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Občas je fajn si udělat zastávku ve městě, kterým jsme zatím jen projížděli :) Moc ti to sluší :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ačkoliv jsem tamtudy jela nebo okolo asi už mnohokrát, slyším o městečku poprvé :D ale ty sochy jsou vážně super, napodobovat ty jejich obličeje by mě určitě také napadlo. :D Jinak vidím, že máš coat z Genesisu. Chodíš do nich v Brně? :) který je tvůj nejoblíbenější? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Upřímně se mi ty sochy nelíbí, jsou na mě až moc strašidelné :D Ale fotky pěkné :).

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  7. Asi už jsempřes tohle městečko jela, ale nezastavovali jsme tam. Takže ho vlastně neznám...

    OdpovědětVymazat
  8. TO je kouzelné:) a ty sochy mi přijdou fakt vtipné:D:D

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle město neznám, ale vypadá zajímavě. Hádám, že když jsme jeli loni do Vídně, že jsme jím projížděli :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat