...: DO PRIMARKU/ TO PRIMARK 2019 (BLOGMAS)

neděle 1. prosince 2019

DO PRIMARKU/ TO PRIMARK 2019 (BLOGMAS)

Krásný první advent všem, dnes mám pro vás již dlouho slibovaný článek o zájezdu do Primarku. Zájezd se konal 16. 11., měli jsme ho ze stránky zajezdynanakupy.cz a stál nás 399 korun. Jelikož byl zájezd z Brna a ani jedna z nás v Brně nebydlí, musely jsme jet brzy ráno spojem do Brna, odkud měl
autobus odjíždět kolem 8 hodiny. Po příjezdu do Brna jsme měly ještě prostor pro ranní kávu, tudíž jsme zašly do Starbucks na náměstí, kde bylo velice příjemné prostředí a hrála nám vánoční hudba. Kafe bylo výtečný a lehce mě nakoplo do dlouhého nákupního dne.

Beautiful first advent time to all, today I have for you article which I promised to you it is about a trip to Primark. The trip took place on November 16th, we had it from zajezdynanakupy.cz and cost us CZK 399. Since the tour was from Brno and neither of us lives in Brno, we had to go early in the morning to Brno, where he had the bus departed around 8 hours.  After arriving in Brno we had room for morning coffee, so we went to Starbucks on the square, where the atmosphere was very pleasant and in the radio played Christmas music. The coffee was delicious and it  gave me energy for long shopping day.


Do G3 resortu jsme dojely kolem 10. hodiny a po cestě tam jsme si daly krátkou pauzu v Mikulově. Co se týká nákupů, zvolily jsme taktiku napřed si obejít ostatní obchody, poté si dát oběd v Mekáči a nakonec navštívit Primark. Ačkoliv moje bankovní konto utrpělo a bylo jsem z mého nadměrného utrácení lehce smutná, jsme šťastná z toho všeho, co jsme si koupily. :) Konečně jsem si splnila dlouhodobý sen a odvezla si triko CK a ještě za skvělou cenu. Co se týká Primarku, tak byl trochu zklamání, na to, že jsme jely ještě poměrně dřív, věci byly už dost probrané a tudíž jsem ne všechny položky sehnala. Každopádně jsme si odvezly dohromady tři plné a velice těžké kabele a ještě jsme dostaly od cestovky dárek, bílý vak s překvapením uvnitř. :)  A málem bych zapomněla, zájezd nás tak pohýčkal, že během cesty jsme dostaly láhev s vodou a tatranku.

We arrived at the G3 resort around 10 am and on the way there we took a short pause in Mikulov. In terms of shopping, we chose tactics first to go around the other stores, then have lunch in the McDonald´s and finally visit Primark.  Although my bank account has suffered and I was a little sad about my excessive spending. I am happy with everything I have bought. :) Finally, I fulfilled my long-term dream and buy a one speical T-shirt for great price. As for Primark, it was a bit disappointing and I could not buy many things from my wishlist. Anyway, we had together three full and very heavy bags. By the way we got from the travel agency a gift, a white bag with a surprise inside. :) And I almost forgot, in bus we got a bottle of water and biscuits.


Do Brna jsme dojely kolem 6. hodiny a protože jsme měly ještě časový prostor, rozhodly jsme se najíst a podívat se ještě do pár obchodů. Domů jsme přijely utahaný, ale za mě můžu říct i spokojený! :) Výlet byl super a všem vřele doporučuji. A všechny nakoupené věci uvidíte ve speciálním článku.

We arrived to Brno around 6 pm and because we still had time, we decided to eat and have a look after a few shops. We came home tired, but I can say happy! :) The trip was great and I recommend it to all. And you will see all the purchased items in a special article.

7 komentářů:

  1. Celodenní nakupování by mne zničilo :D. Já vydržím v nákupáku tak půl dne, spíš míň ;-). Jsem zvědavá, co sis pořídila

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, v Primarku jsem nikdy nebyla a budu to asi muset brzy napravit! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotky :) V Primarku jsem zatím taky nikdy nebyla, ale láká mě to se tam podívat a zjistit, co vše se tam dá ukořistit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ohh that gold christmas tree. So Stunning!
    Glad you had fun shopping!

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post dear! Thanks for sharing! xx

    La ilusión de Nina - http://lailusiondenina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem zvědavá na další článek, co všechno jsi koupila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Už se moc těším na speciální článek, kde nám ukážeš, co všechno hezkého jsi pokoupila :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat