...: PRO NI/ for her

středa 18. prosince 2019

PRO NI/ for her

Je Štědrý večer, jste dokonale oblečená, lesk a třpyt je kolem vás, pohodová a sváteční atmosféra sálá z teplého domova plných blízkých osob. Z rádia hrají známé koledy, všude to krásně voní, jehličím, františky, právě uvařenou večeří. Ještě než všichni společně usednete k večernímu stolu, dáte si lehký makeup, či se zlehka upravíte a zvolíte tu správnou vůni, která to všechno kolem mírně doplní. Přemýšlíte jaká vůně je vhodná, jaká doplní to všem kolem a z jaké bude cítit svátečnost, zároveň ženskost a celé to pěkné doplní, ale nepřebije???  

It's Christmas Eve, you're perfectly dressed, sparkles and glitters are around you, a nice and festive atmosphere emanating from a warm home full of loved ones. The radio play nice carols, your home smells beautifulpine needles and just cooked dinner. Before you all sit down together at the dinner table, you use a light make-up and choose the right fragrance that will slightly complement everything around. Are you wondering what fragrance is appropriate, what will smell festive and at the same time feminine?




Co takhle zkusit horkou noviku od Guess Seductive Noir? Dle mého názoru složení v základu příjemné vůně vanilky s haitským vetiverem doplněným srdcem s kosatcem a úžasnou výraznější ženskou vůní bergamotu, šalvěje apivoňky je ideálním společníkem ke Štědrovečerní večeři. Kromě úžasné vůně má parfém i nádherný obal, výraznou černou barvu rozbíjí zlaté logo typické pro Guess a zlatý prstýnek kolem otevírání.

How about a hot novelty from Guess Seductive Noir? In my opinion, the composition of the pleasant fragrance of vanilla with a Haitian vetiver, complemented by the heart of an flag and a stunning feminine aroma of bergamot, sage and peony is the ideal companion for Christmas Eve dinner. In addition to its amazing fragrance, the perfume has a beautiful wrapper, the distinctive black color with the gold logo typical of Guess and the gold ring around the opening. 


A kde parfém pořídit? Mám pro vás jeden skvělý tip, na Elnino parfém naleznete pouze za 455 korun a navíc pokud milujete Guess vůně, tak mám ještě jeden tip, v prodeji je nyní i parfém, který dlouhá léta dostupný ve světe nebyl, jedná se o růžovou verzi Guess seductive I am yours a cenově je téměř srovnatelný. 

And where you can buy perfume? I have one greattip for you, you can find perfume for only 477 crowns on Elnino, and if you love Guess fragrance, I have another tip, there is now a perfume which was not been available in the world for many years, it is a pink version of Guess seductive I am yours and the price is almost comparable. 

A pár zajímavostí na konec Guess Seductive Noir jsem doposud nezahlédla u nás vžádné drogérii a když jsem se naposled dívala na I am yours, tak byl cenově proti internetu docela dost nadsazen.

And a few attractions eventuallyI didnot see Guess Seductive Noir in any drugstores and when I was in drugstore las time I saw Guess I am yours which was more expensive then Elnino.
Děkuji ELNINO za poskytnutí produktu k vyzkoušení. <3

4 komentáře:

  1. Tá vôňa musí byť dokonalá, myslím že ju vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Guess vůni jsem měla jednou a byla vážně skvělá co se výdrže týče :))

    OdpovědětVymazat
  3. Guess vůni jsem myslím, ještě neměla, má oblíbená je Prada Candy a ta asi bude i na Štědrý den :)

    OdpovědětVymazat
  4. Guess jsem nikdy neměla, ale párkrát jsem nad nimi uvažovala, když jsem si k nim přičichla :)

    OdpovědětVymazat