...: Kosmetické novinky/ new cosmetic products 1/2020

středa 29. ledna 2020

Kosmetické novinky/ new cosmetic products 1/2020

Nějak se k článkům v poslední době prokousávám pomaleji než bych čekala, a proto opět článek vydávám až několik dní poté, co jsem ho publikovala na mém YouTube kanále. Za poslední léta se hromadným nákupům kosmetiky snažím docela vyhýbat, jednak se mi kosmetikou plní všechny mé skladovací prostory a jednak díky občasně navázané spolupráci a mimo jiné pravidelné spolupráci se Saloosem, nemám takovou potřebu novou kosmetiku kupovat, ale i tak se někdy chuť objeví, či mi zrovna dojde můj oblíbený produkt a je čas ho nahradit novým
Kosmetické novinky jsou za několik měsíců zpětně  a některé jste již mohli v mých článcích alespoň okrajově vidět. 

In last time I am slowing with adding of new articles., so I only publish the article several days after I published it on my YouTube channel. In recent years, I have been trying to avoid mass cosmetic purchases, because I fill all my storage space with cosmetics and partly because of occasional cooperation and regular cooperation with Saloos, I do not have such a need to buy new cosmetics. But sometimes I bought some new products or sometimes I change my old products for new. Cosmetic news is a for few months and at least some you may have seen in the articles.

Z dekorativky mě zaujaly rtěnky v krásných podzimních barvách od Essence, k nim jsem si koupila mimo jiné lak stejného odstínu THIS IS ME. Další rtěnku (od Dermacolu) jsem koupila za zvýhodněnou cenu v Rossmanovi a vzala jsem ji rovnou dvakrát. Tu druhou dostala mamka k Vánocům. 

I was attracted by  lipsticks in beautiful autumn colors from Essence, for which I bought, among others, the same shade of THIS IS ME. I bought another lipstick at a discounted price in Rossman and took it twice. The other my mother got Christmas for Christmas.

Vůni od Naomi a Romantic jsem kupovala již podruhé a to díky skvělé ceně a super výdrži. Obě byly ve výprodeji za pár korun v DM drogérii. Třetí vůně je z krasnevune.cz a je to Pacco Rabana (píše se to tak???) 

I bought the fragrance from Naomi and Romantic for the second time thanks to the great price. Both were on sale for a few crowns in DM drugstore. The third fragrance is from krasnevune.cz and it is Pacco Rabana (is it wright ???)
Malý krém jsem dostala jako pozornost ke svátku. Na masku od Ziaja jsem byla zvědavá a Aknelot roll on je můj oblíbený, navíc byl společně s čistící vodou v Rossmanovi ve výprodeji. Co se týká barvy od Pallete kupuji pokaždé a volím odstíny podle aktuální nálady. Tuto jsem ještě nepoužila.

I got a little cream for my name day. I was curious about the Ziaja mask and Aknelot roll on is my favorite, plus it was in sales with Rossmann like a cleaning skin water. I bought Pallete hair colour according to my mood for hair colour, but I did not use this colour.

Tak a poslední kousky, které mám nafocené samostatně vidíte na fotografii níže. Jedná se o mé oblíbené přírodní kuličky od Yves Rocher, moji první masku od H. Apoteky, kterou jsem si zamilovala! S.O.S. péči na nehty nedoporučuji. Náplasti jsou moji nutností a tyto z Tety jsou za pár korun. Masážní gel je u nás doma stálicí a Isanu dvoufázový odličovačí vodu jsem pouze zkusila a je skvělá. 

So and the last pieces I have taken separately you can see in the photo below. These are my favorite natural deodorant from Yves Rocher, my first mask by H. Apoteka, which I fell in love with! SOS. nail care I do not recommend . The patches are my necessity and these from Teta drugstore and they are worth a few crowns. The massage gel we bouht again and again in our home and I only tried Isana two-phase make-up removing and it is great.

5 komentářů:

  1. Z tvých nových nákupů znám kuličkový deodorant od Y.R. a dvoufázový odličovač Isana (i když ten můj vypadal trochu jinak). Zejména ten odličovač mne úplně nenadchl, deodorant byl slušný, i když oproti mé oblíbené Nivee dvojnásob drahý.

    OdpovědětVymazat
  2. This products look great :) Amazing post honey!
    Kisses from Poland :*

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně ten lak na nehty do Essence taky mám a je to nádherný odstín! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si koupila ty rtěnky s laky na nehty od Essence ve stejném odstínu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnky od Essence jsou prostě nejlepší taky mám i lak. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat