...: První fashion úlovky 2020/ the first fashion things 2020

neděle 26. ledna 2020

První fashion úlovky 2020/ the first fashion things 2020

Několik dní zpět jsem přidala na svém YouTube kanále video s novými úlovky z roku 2020, a protože jsem si nebyla jistá, kdy vyjde i článková podoba, rozhodla jsem se video na blog nesdílet. Pokud jste náhodou na něj narazili tak tento post přeskočte a pokud ne, pojďme se společně podívat na nové přírůstky v mém šatníku. 
Ve výprodejích jsem ulovila následující čtveřici oblečení. Na fialovou halenku jsem v Kiku narazila zcela náhodně a hned mě zaujala, má zajímavě řešený detail výstřihu a navíc stála pár korun. 
Po svetru s liškami jsem už nějakou dobu koukala, ale moc se mě za něj nechtěla dávat plná útrata, takže jak byl ve slevě byl můj. Vesta bude skvělým doplňkem během teplejšího počasí k elegantnějšímu outfitu a šaty? Ty jsem už měla na plese! Jsou z Croppu a stály mě asi 400 sta korun. 

A few days back, I added a video about my new clothes from 2020 on my YouTube channel, and because I wasn't sure when the article was coming out, I decided not to share the video on my blog. In the  discounts I bought the following four outfits. I met the purple blouse I bought in Kik and immediately caught my attention, it has an interesting detail of the neckline and cost a few crowns.I've been watching a fox sweater for some time, but I didn't want buy it for full prise, so I bought it now in the discounts. The vest will be a great addition to a more elegant outfit. And dress? I already had this on charity ball. They are from Cropp and it costed about 400 hundred crowns.



Do vydání tohoto článku jsem příliš úspěšná v secondhandu nebyla. Přibyl mi pouze svetřík se zajímavě řešeným rukávem (koupila jsem před slevami), dále černé bolero, které jsem sháněla místo mého starého děravého a růžová halenka původně z Teranovi, ta je úplně celá originálně řešená. 

Until the release of this article, I was not very successful in secondhand. I just got a sweater with an interesting sleeve (I bought before the discounts), a black bolero, which I was looking for instead of my old and blouse originally from Teranova, which is completely original.

6 komentářů:

  1. Zaujaly mne první tři kousky. Škoda, žes je nevyfotila i rozložené nebo na ramínku - myslím, že takhle úplně nevyniknou.

    OdpovědětVymazat
  2. I love the post:)Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné kousky. Hlavně ten svetr s liškami, je roztomilý. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ten modrý svetřík a s těmi naducanými rukávy je parádní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední tričko z Terranovy je vážně moc hezké! :))

    OdpovědětVymazat