...: Táhnoucí se leden/ long January

pátek 17. ledna 2020

Táhnoucí se leden/ long January

Připadá mi, že se leden neuvěřitelně táhne. Počasí má svoji hlavu, lidi jsou kolem víc a víc nemocní, jen já se tak nějak držím. Od rána do večera do sebe cpu ovoce a speciální minerálky s minerály, ale mám pocit, že to není v pohodě, i když asi za chvíli dostanu vitamínový kolaps... Nálada se drží tak nějak ve středovém bodě, ale mám nechuť absolutně ke všemu, dokonce ani cvičit se mi nechce. Co se děje? Tato zima je mírná, alespoň to všichni říkají, ale tak nějak ji mám už po krk alespoň, že dovolená se blíží a mám kolem sebe lidi, co tu moji nechuť rozbíjí a šedé dny mi rozzáří a jsou pro všechnu akci. 

It seems to me that January is incredibly long. The weather is weird, people are more and more sick, luckily I just health,  from morning to evening, I eat fruit and special mineral water with minerals, but I feel like it's not cool, even if I get in a while vitamin collapse ... The mood keeps somehow in the middle point, but I do not like absolutely everything, even I do not want to exercise. What's happening? This winter is mild, at least everybody says it, but I want summer ,  I am happy that the holiday is coming and I have people around me who help me fight with ba mood here and the gray days light up and are for all the action.

dark blue sweater: Genesis (Orsay), black sweater: Primark, skirt: New Yorker, hosepants: Primark, shoes: heatlhy shoes by Santé

Fotografie vznikaly v neděli minulý týden, kdy sice byla šílená zima, ale krásně svítilo sluníčko a Hanka byla tak moc hodná, že mě vyfotila a já vám tak mohla ukázat další z mých outfitů. V poslední době se mi nahromadilo spoustu oblečení a ráda bych ho s vámi začala postupně sdílet trochu jinak než v novinkových článcích. :) A ano jsem stále shopaholic. 
Jak vnímáte leden vy?

The photos were taken last Sunday, when it was very cold weather, but the sun was shining beautifully and Hanka was so nice to take a picture of me and I could show you another of my outfits. Recently I have accumulated a lot of clothes and I would like to start to share it with you a little differently than in the Haul articles. :) And yes i am still shopaholic.
How do you perceive January? 

6 komentářů:

  1. Leden, ale i únor jsou pro mě vždy doslova utrpení :D Všechno se pomalu táhne, mám zkoušky a už se nemůžu dočkat jara! :D Moc ti to sluší. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to. Já mám zimu ráda, ale těším se na jaro, kdy se začne všechno probouzet. A taky si myslím, že je letos mírná zima.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím je leden docela pracovně náročný - ve všední dny mám pocit, že vlastně nestíhám nic dalšího. Ale minulý víkend jsme si vyrazili do Mariánek a bylo to moc fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Leden a únor patří mezi mé nejméně oblíbené měsíce v roce. Jsou dlouhé a nemám náladu vylézat z teplého domova. 😁 Moc se těším na jaro, nejkrásnější období v roce 😍

    OdpovědětVymazat
  5. Mě právě přijde, že celkem utíká :D před chvílí byly Vánoce a najednou už se zase připravuji na narozeniny, které na konci ledna mám. Ale to možná bude tím, jak nemám školu, tak se pořád honím mezi brigádami a učením na zkoušky. Pravdou však je, že i já dneska pronesla, že už mě ty dlouhé kalhoty nebaví. Na kraťasy si ale ještě bohužel počkáme :/

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se mi leden táhne, ale u mě to je podmíněné hlavně tím zkouškovým :) Pěkný outfit, hlavně modrý svetřík.

    OdpovědětVymazat