...: Zklamaná z Lidlu/ I'm disappointed from Lidl

čtvrtek 23. ledna 2020

Zklamaná z Lidlu/ I'm disappointed from Lidl

Během posledního půl roku jsem celkem propadla nákupům z Lidlu. Možná na mě měla vliv kamarádka, která z jejich e-shopu nakupuje už nějaký ten pátek, možná osoby jinak mně blízké a možná jsem chtěla nákupy z Lidlu pouze zkusit. Každopádně během půl roku jsem si z Lidlu hned několikrát objednala. Nechci říkat, že se jednalo o moc velké nákupy, co si pamatuji mám  džegíny a brýle na lyže. (Snad je to všechno???)

Over the past six months I have been a lot of shopping in Lidl. Maybe I was influenced by a friend who has been shopping from their e-shop for some time, maybe someone else which is my close person to me and maybe I just wanted to try shopping from Lidl. Anyway, during the six months I ordered from Lidl several times. I don't want to say that it was too much shopping, I remember I have jeggins and ski goggles. 


Proč ale to velké zklamání? Jednoho krásného dne jsem si objednala šedé džegíny, byla to moje velikost, ale strašně mi padaly, proto jsem se rozhodla vyčkat a v akci si objednat znovu a rovnou i v černé barvě. První zklamání přišlo, když jsem je zkoušela a ačkoliv velikost na štítku byla u obou stejná, černé byly kratší, třeba i o 10 cm... ale říkala jsem si, že reklamovat nebudu a s kozačkami to bude ok. Časem se ale objevil další problém, guma v pase poměrně docela rychle povolila a navíc se začala trhat. Tím chci říct, že Lidl prozatím po stránce oblečení, spíše přímo džegín absolutně zklamal a už si víc nekoupím (i když možná časem něčemu opět podlehnu O:) )

But why the great dissapoitment? One lday I ordered gray jeggins, it was my size, but after some time the gum in waist was bigger, so I decided to wait and in action to book again in gray and in black too. The first dissapoint was when I looked on these jeggins. I ordered the both in the same size and on labels was the same size, but black jeggins was shorter, maybe around 10cm. But I thought that it will be good with winter boots. But the next problem was that the gum started tearing...  I think that I don´t buy any more next jeggins on Lidl. They have a very bad quality.

13 komentářů:

  1. Já mám z Lidlu pár sportovních triček, která tahám na výlety, a jsem spokojená. Ještě tam občas koupím nějaké prádlo (kalhotky) nebo ponožky a taky zatím byly fajn. Ale je fakt, že kupuju v supermarketech, ne na e-shopu, takže si všechno osahám a prohlédnu (a už pár věcí, které mne v letáku zaujaly, jsem si nevzala, protože mi nepřišly kvalitní).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak něco málo mám taky přímo z obchodu - třeba tílko na sport, či super svetr, ale tohle byl teda propadák a ještě se opakoval díky dalšímu nákupu. :) Hrozně mě to mrzí, vypadají na těle moc pěkně.

      Vymazat
  2. Já už teda pár kousků z Lidlu mám a nemůžu si nijak stěžovat :) nedávno jsem si tam dokonce koupila jedny super červené kalhoty, které stály asi stovku, takže parádní kup :D ale vím, že někteří lidé si stěžují na kvalitu no, tak asi záleží jak který produkt :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hoci ja z oblečením z Lidlu nemám nejaké strašné skúsenosti, nemám ani dobré — ich oblečenie je jednoducho... lacné. Veľa toho nevydrží, kvalita látky je proste zlá a je príkladom toho, že za pár korún človek dostane oblečenie aj v adekvátnej hodnote :D

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "WHY I LIVE A ZERO WASTE LIFE"

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je vážně katastrofa..Já nikdy v Lidlu oblečení nekupovala a koukám, že asi ani nebudu. :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od nich legíny a jsem s nimi velmi spokojená. Mám i pár triček a jsou fajn. Z e-shopu jsem ještě neobjednávala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám z Lidlu max legíny a pyžamo, ale oboje je super! :) ale na druhou stranu jsem si tam nikdy nekoupila nic na běžné nošení. Jen na sport, na doma nebo na sport..:)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Já z Lidlu pár věcí mám a jsem spokojená. Sice si tam nic extra nekupuju, protože ho v okolí úplně nemám, ale třeba přes e-shop jsme objednávali i 2 kusy nábytku a také super kvalita :).

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  8. Ja teda veľmi až tak nie som na oblečenie z Lidla a ani podobných obchodov, no veľakrát som tam videla zaujímavé kúsky :) Škoda, že tentokrát to bol pre teba skôr palec dole

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je zajímavé, protože gatě z Lídla mám a nosím je furt a nic takového se mi nestalo. Takže za mě jedině spokojenost. I sportovní oblečení, šaty tam kupuji a nikde žádná chyba. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám lidl velice rada. Trička už mi drží několikatým rokem, ale je pravda, ze mam doma jedny leginy a ačkoli je to ma velikost, tak jsou šíleně krátké, takže je nosím jen na doma. Ted mam v plánu si objednat sportovní oblečení, tak jsem zvědavá :)


    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat