...: Fashion mood

sobota 1. února 2020

Fashion mood

Miluji módu, ale nejraději nosím to, co se mi líbí. Občas si přečtu nějaký článek, občas se zajímám o to, co si hvězdy oblékly na červený koberec, ale rozhodně nejsem žádný módní guru. Absolutně netuším, co se bude letos nosit, nechám se překvapit. Jak již víte můj styl je různý, občas elegantní, občas spíše bussines a tak da lále... Dnešní styl charakterizuje mou občasnou chuť být mírně středem pozornosti, ale příliš nevyčnívat, mít něco výrazného a zároveň pohodlného. Kousky jsem složila od různých značek. I když nejsem z džegíhn z Lidlu dvakrát  nadšená (četli jste článek), stáel se řadí mezi ty nejpohodlnější kalhoty, triko jsem zdědila po tetě a je z Orsay. Občas od tety dostaneme celkem fajn kousky. Také u vás v rodině věci putují?

I love fashion, but I prefer to wear what I like. Sometimes I read an article, sometimes I wonder what the hollywood stars wear on the red carpet, but I'm definitely not a fashion guru. I don ´t know what will be worn this year, I will be surprised by boutiques. As you already know my style is different, sometimes elegant, sometimes formal and so on… Today's style characterizes my occasional taste to be slightly the center of attention, but not to stand out too, to have something distinctive and comfortable at the same time. I composed my outfit from different brands. Although I'm not thrilled about the Lidl Jeggings, it still ranks among the most comfortable pants.This shirt I got by my aunt and is from Orsay. Sometimes we get pretty nice pieces from my aunt. Also in your family some things move???
T-shirt: Orsay, Jegiins: Lidl, necklace: Gate?, shoes: Santé, blazer: Zara

9 komentářů:

  1. U nás se dědí nebo posouvají věci tak maximálně ode mě :D nikdo z rodiny nenosí totiž nic, co bych chtěla nosit já, takže pouze když já vyřazuji, tak si ode mě občas sestřenky něco vezmou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dávám ségře. Výjimečně ona mě :D něco co neodhadnu a je větší tak zdědí mamka a teta nám posílá 😂
      Tak třeba by se dalo něco zajímavého najít i když nemají stejný styl.

      Vymazat
  2. Moc ti to sluší a máš krásné vlasy. Věci u mě také putují, i když ne tolik, obvykle co jde, předávám mamce nebo kamarádce, a mám z toho radost, že věc najde využití a neskončí v koši :)

    OdpovědětVymazat
  3. My si občas posuneme něco s mámou - když netrefíme velikost enbo když nás nějaký kousek přestane bavit. A vlastně na doma nosím synova vyřazená bavlněná trička :-). Už jsou většinou "za zenitem", ale pohodlná a na vaření a úklid stačí...

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem teda na módu totální antitalent, nosím tak nějak, co se mi líbí, spíš do pohodlného stylu..nerada mám příliš věcí, takže většinou je různě kombinuji mezi sebou.
    Sluší ti to, ale nemyslím si, že bys v tom nějak extra vyčnívala :)

    OdpovědětVymazat
  5. U nás takto věci v rodině bohužel moc neputují, občas něco dám mamce, ale to je asi tak všechno :/ Tvůj outfit je super, moc se mi líbí náhrdelník :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. U nás věci neputují. Dříve jsem něco darovala mamce, protože jsem zhubla a mě to bylo velké, ale teď máme rozdílné velikosti. V dětství jsem ale pořád něco dědila :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. U nás vždycky věci putovaly mezi máminýma kamarádkama - co už nějaký jejich dítě nechtělo, dostala jsem já :D. Jinak moc hezký outfit :)

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné kousky, sluší ti :) U nás se takhle oblečení moc netočí, ale nevadí stejně mi přijde, že mám plnější skříň než je potřeba :D

    OdpovědětVymazat