...: Plány na první půl rok 2020/ Plans for the first half of 2020

pondělí 3. února 2020

Plány na první půl rok 2020/ Plans for the first half of 2020

Na rok 2020 má spoustu plánů. Chtěla bych toho spoustu zažít, nových věcí zkusit a několika činnostem se i naučit. I  s blogem a mým YouTube to vidím trochu veseleji. Chtěla bych si koupit foťák a povýšit tak na kvalitě točeného videa a noční kvalitě fotografií. Můj milovaný Canon tmavé prostředí nezvládá. Prozatím jsem si vyhládla Olympus OM..., ale realizace je skrze financování dražší dovolené v nedohlednu.

For year of 2020 I have a lot of plans. I want many things to try and something new to do. I have a big plans also for my blog an YouTube too. I want buy new camera and I want have more quality photos and better photos in dark. I looked at on Olympus OM, but I can´t buy  this now, because of more expensive holiday. 
www.fotolab.cz
Co se týká dovolené. Vloni se žádná pořádná oddychová dovolená u moře nekonala. Když už jsem měla možnost převést týden dovolené, chtěla jsem k moři. A k moři také pojedeme. Ještě nevím jestli vám to mám prozradit, ale v březnu odletíme s Hankou na naši další dovolenou #holkynatripu.

As for vacation. Last year there was no long holiday at tge sea. When I had the opportunity to transfer a week of vacation, I wanted to sea. And we'll go to the sea. I don't know if I should tell you, but in March we will fly with Hanka for our next #girlsontrip holiday.
www.sindler.eu
www.travelsport.cz

Velikonoce bych ráda strávila s partou holek ve wellnesu, někde tady v Česku. To by bohatě stačilo. :) Přestavuji si nějakou chalupu/ hotel/ penzion v okolí, kam se dá jít na procházku a zároveň si užijeme hýčkání celého těla.

I would like to spend Easter with my friends in wellness, somewhere here in the Czech Republic. That would be enough. :) I am imagining some cottage / hotel / guest house in the area where we can go for a walk while enjoying the relaxing of our whole body.
www.slevomat.cz
Ráda bych šla na nějaký zajímavé koncerty, určitě nějaký u nás ve městě, ale i třeba v Praze. Docela dost mě zaujalo RFP, protože jsou tam Green day a Fall of boys, jenže si říkám, jestli ještě na to mám, někde na fesťáku ležet pod stanem a pařit až do rána...

I would like to go to some interesting concerts, certainly some in our town, but also in Prague. I was interested in RFP, because there are Green day and Fall of boys.

V létě bych se ráda podívala do Barcelony, kterou si s Hančou slibujeme už od minulého roku.

In the summer, I would like to see Barcelona, ​​which I have promised Hanča since last year.
www.cestovinky.cz

Ráda bych navštívila Rakousko, jezera, hory... a ráda bych strávila i hodně času v přírodě, stejně jako tomu bylo předloni...

I would like to visit Austria, lakes, mountains ... and I would like to spend a lot of time in nature as well as last year ...
www.novinky.cz

Chci spoustu věcí zažít, znovu do Jump parku, podívat se po dlouhé době do Prahy, naučit se pořádně lézt na stěně, vidět spoustu nových filmů. Prostě si rok 2020 užít! A co se konkrétně bude dít se nechám překvapit... každopádně je i několik dalších bodů, které jsem nezmínila a jak bude probíhat další půlrok od prázdnin nemám absolutně ani tušení :)

I want to experience a lot of things, again to Jump Park, to see Prague after a long time, to learn to climb on a wall, to see a lot of new films. Just enjoy 2020! 

11 komentářů:

  1. Páni, máš super plány :) Ať se ti z nich co nejvíce splní :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ať ti co nejvíc plánů vyjde. Na nějaký kratší pobyt můžu doporučit hotel Veba v Broumově - ve městě je velký klášter, v okolí skalní města a u hotelu mají kongresové centrum s bazénem. Nám se tam líbílo.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš teda hodně plánů, tak ať se ti splní :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. S těmi fesťáky jsem na tom úplně stejně :) Tak nějak mě taky odrazuje to všechno okolo, přitom dřív to nebyl problém. Nojo, asi stárneme :D

    OdpovědětVymazat
  5. Poměrně velké cestovatelské plány, at se vydaří ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Máš hezké plány :) Rakousko, jezera a hory letos plánujeme taky, tak snad!

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné plány, nech ti všetko vyjde tak, ako má! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. No plánů máš tedy dost :) tak ať se jich co nejvíce vydaří! I my s mamčou plánujeme Barcelonu už nějakou tu dobu, ale stále se nám objevují jiné věci, na které je potřeba dát finance, takže to stále posouváme .. snad už se tenhle nebo příští rok taky dočkáme :) určitě dej pak tipy, pokud vyrazíte! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na cestování úplně nejsem, ale nápad strávit velikonoce na welnesu s kamarádkama zní dobře. :)
    at se ti plány vydaří a náležitě si to cestování užiješ. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Držím ti palce, ať se ti vše vyplní! :)

    OdpovědětVymazat