...: Kancelář/ office

neděle 1. března 2020

Kancelář/ office

Život v kanceláři může být pro některý pěkný oříšek, máte spoustu polic, ale dokumenty se vám množí neuvěřitelnou rychlostí? Skříně už nestačí, uskladnění je poměrně nepřehledné a hledáte něco, co vám orientaci v dokladech zpříjemní, otevřený prostor, do kterého stačí pouze sáhnout a máte ten, či onen spis? 

Living in the office can be a challenge for some, you have a lot of shelves, but documents are multiplying at incredible speed? Cabinets are not enough anymore, storage is quite confusing and are you looking for something that will make your orientation in documents more pleasant, open space, which you only need to reach and you have this or that file?


V takovém případě je ideální se podívat po nějakém usnadnění v rámci policového regálu, který je nejen přehledný, ale také může vyhovovat přímo poměrům vaší místnosti, můžete se podívat i po rohových, jež skvěle vyplní volná místa a nezabere tolik prostoru. 

In this case, it is ideal to look for some convenience in the shelf rack, which is roomy, but can also suit your room conditions, you can also look for corner shelve, which fills perfectly free space and does not take up much space.


Kovové regály jsou mimo jiné vhodné i k pomyslnému přepůlení místnosti, pokud si zařizujete kancelář ve více lidech a chcete mít prostor mírně oddělený, ale ne úplně, pak můžete právě do prostoru zkusit situovat tyto regály. V případě, že by vás zaujal můj typ na regály a plánovali by jste změny, určitě se podívejte na stránky Majster regál. Teď mě tak napadá malý tip pro vás, podívejte se na holky z A cup of style, které právě v jejich kanceláři využily regály pro mini sklad. :) 

Among other things, the metal racks are also suitable for the imaginary deviding of a room, if you are arranging an office in more people and want to have a slightly separated space, but not completely, then you can try to place these racks in the space. If you are interested about this type of shelves and would like to make changes, be sure to check out the Majster regal.

Fotografie z/ photos from: https://www.majster-regal.cz/ 
***sponzorovaný článek***
 

4 komentáře:

  1. Tak já preferuju, když si své hromady spisů můžu zavřít do skříně a na ten binec nevidím :). Navíc se mi o nábytek stará zaměstnavatel. Ale možná by se mi podobné regály hodily na chalupu do sklepa na zavařeniny a víno.

    OdpovědětVymazat
  2. Joo otevřené regály možná vypadají dobře a jsou přehledné, ale kdo má pořád uklízet ten prach, který na nich tou otevřeností sedá .. já jsem tedy raději pro uzavřené skříně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Článek jsi pěkně zpracovala :) Mě teda přišla nabídka na spolupráci také, ale upřímně bych se úplně necítila na zpracování podobného článku.

    OdpovědětVymazat