...: ZÁŘÍ 2020/ SEPTEMBER 2020

středa 14. října 2020

ZÁŘÍ 2020/ SEPTEMBER 2020

Nastal podzim, dny se ještě více zkrátily, celodenní teplo se vyměnilo za ranní chládek a z počátku  ještě "letní" odpolední počasí, které postupně přešlo v celodenní deště a ponurou šedou atmosféru. Přibylo spousta nachlazených lidí... světe div se, když ráno člověk zmrzl a odpoledne ze sebe propocený vrstvy sundával...  I když nejsem úplně podzimní nadšenec, musím říct, že září se za mě ještě celkem povedlo! :) 
Začátkem měsíce jsem v rámci mých uplynulých narozenin byla pozvána do kina na pokračování filmu After: Přiznání. Ještě před samotným filmem jsme stihly si zajít do restaurace Retra v Jihlavě, kde jsem měla ten nej. burger s trhaným masem. A ten film byl úžasný! No a ještě ten týden o víkendu se konala svatba naší cihlenky Markéty. Svatba byla krásná a moc jsme si to užily. Mimo to mi přišel balíček pochutin z MALL.CZ

Autumn came, the days shortened even more, the all-day heat was exchanged for the morning cold, and in the afternoon from start of september was "summer" weather, which gradually turned into all-day rain and a gloomy gray atmosphere. There were a lot of people who were ill ... but it is normal when in the morning was cold and in the afternoon people took off the sweaty layers.. Even though I'm not a complete autumn enthusiast, I must say that September was still quite good for me! :)
At the beginning of the month, as part of my past birthday which was in August, I was invited to the cinema to the film After We Collided. Even before the film itself, we managed to go to the Retro restaurant in Jihlava, where I had the best one burger. And that movie was amazing! And that week on the weekend, the wedding of our friend Markéta took place. The wedding was beautiful and we really enjoyed it. In addition, I received a package of delicacies from MALL.CZ.

Hallo meine liebe. Heute möchte ich Ihnen einige Fotos vom September zeigen.Das Wetter war Anfang September noch schön. Im September ging ich mit Freunden in ein Restaurant, ging in ein Fitnesscenter und war auf mehreren Reisen.Mein Freund und ich besuchten den Aussichtsturm von Mařenka.Wir waren auch in einem Luxus Haus, wo wir feirten den Geburtstag unsere Freundin und wo wir ein paar tolle Pfannkuchen von den Jungs bekommen haben.Im September sammelte ich auch Pilze und genoss Weine.Und ich hätte fast vergessen, ich war auf einer fantastischen Hochzeit.



V září jsem si ještě užívala odpoledního sluníčka. Kolem 15. jsme jely oslavit na luxusní chatu Zlatky narozeniny. Chata byla nádherná a hlavně tam byl bazén a sauna, jen ta dálka... Zláťa dostala od Hanky krásný dort a kluci nám ráno udělali výborné palačinky

In September I still enjoyed the afternoon sun. Around the 15th September we went to the luxury cottage to celebrate Zlata´s birthday. The cottage was beautiful and mainly there was a pool and sauna, just the distance ... Zlata got a beautiful cake by Hanka and the boys made us delicious pancakes in the morning.

Krom toho jsem se pustila opět trochu víc do vaření. S našimi jsme byli na houbách. V práci se slavily narozky a byla jsem se známým na rozhledně Mařenka. Celý náš výlet jsme zakončili v Třebíčské restauraci.

Besides, I started cooking a little more again. We were on mushrooms with my parents. In my job we were celebrated birthday too and I was with one guy at the Mařenka lookout tower. We ended our whole trip in the Třebíč restaurant.

Během září jsem si také užívala dny plné burčáku, který kupuji v zelenině vedle naší práce. Chodila jsem do fitka, kam mám ještě do listopadu permici a po x letech jsem zkusila jídlo z asijské restaurace, dala jsem si krevety a tedy nic moc! 

During September, I also enjoyed the days full of wine which I buy in vegetables shop. I went to the gym and after a many years I tried food from an Asian restaurant, I had shrimp and it was not so tasty.


9 komentářů:

  1. Koukám, že jste si stačili užít restaurací včas :). A líbí se mi ta rozhledna, budu se muset kouknout, kde přesně je :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Mařence jsme nikdy nebyla a to to mám prakticky kousek :-) houby miluju, ale letos u nás ani žádné nerostli, tak se musím spokojit s kupovanými, i když to není ono. Teď se do restaurací asi dlouho nepodíváme, tak jsme ráda, že aspoň v Třebíči, kde pracuji funguje dobře rozvoz, jinak bych neměla oběd :-) často si ale vařím doma do krabičky, tak se to dá i bez restaurací vydržet :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Plno krásných zážitků ❤ Věřím že jste si ti náramně vše užily:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím, že září sis opravdu užila. :) Moc krásné fotky a máš pravdu, počasí bylo krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten film bych se taky ráda podívala. Skvělé zážitky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. To jsi měla pěkně nabité září :) Také jsme byli s přítelem na hřibech ale nic moc jsme nenašli :/ Fotky jsou moc pěkné, ty špagety vypadají úžasně :) Přeji ti ať je tvůj říjen také vydařený :)

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsi super září, na té chatě to muselo být super! A tolik dobrého jídla i pití - mňam! :D :))

    OdpovědětVymazat
  8. V září jsem měla moje jediné letošní volno a bohužel 2 týdny z něj jsem byla karanténě :D Teď už si to venku užívám, i když je dost chladno. Letos jsem byla na houbách jen 1 a ani jsme jich moc nenašly, což je škoda. Burger s trhaným masem musel být super!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat