...: PHOTOSHOOTING 2/2021

neděle 17. ledna 2021

PHOTOSHOOTING 2/2021

Je neděle a ačkoliv jsem si říkala, že si chvíli odpočinu a články vám přidám až během týdne a víkend bude pouhý relax, rozhodla jsem se jinak. Ráda bych všechny fotky také sdílela na mém osobním Facebooku a také na blogovém a dále na Instagramu a nechci to sdílet po celý týden, ale co nejdřív, protože ty fotky, ty jsou prostě perfektní. :) 

It's Sunday and although I thought I'd rest for a while and add articles to you during the week and the weekend would be just relaxing, I decided otherwise. I would also like to share all the photos on my personal Facebook and also on the blog and also on the instagram and I don't want to share it all week, but as soon as possible, because those photos are just perfect. :) 

Es ist Sonntag und obwohl ich dachte, ich würde mich eine Weile ausruhen und dir während der Woche Artikel hinzufügen, und das Wochenende wäre einfach nur entspannend, entschied ich mich anders. Ich möchte auch alle Fotos auf meinem persönlichen Facebook und auch auf dem Blog und auch auf dem Instagram teilen und ich möchte es nicht die ganze Woche teilen, sondern so schnell wie möglich, weil diese Fotos einfach perfekt sind. :) :)


Při našem focení hodně udělaly šikovné ruce pana fotografa a jeho talent pro pózy modelky před fotoaparátem. Já si totiž připadám jak dřevo a člověk jak se nevidí, tak je to zlo ! :) Se stativem je to něco jiné, cvaknu podívám se, smažu a pořád dokola, než se mi ta jedna póza nakonec povede.

The photos are perfect thanks to the fact that the photographer has dexterous hands and has a talent for working with a model. Only thanks to the photographer did I have the right poses. I'm usually bad  when I don't see myself in the camera. When I take a photo with tripod, I go to look at the photo and delete the photos until I do the right pose.

Die Fotos sind perfekt, da der Fotograf geschickte Hände hat und ein Talent für die Arbeit mit einem Model hat. Nur dank des Fotografen hatte ich die richtigen Posen. Ich bin normalerweise schlecht, wenn ich mich nicht in der Kamera sehe. Wenn ich ein Foto mit Stativ mache, schaue ich mir das Foto an und lösche die Fotos, bis ich die richtige Pose mache. 

Jako další outfit  jsem zvolila moje nejoblíbenější šaty, které jsem si kupovala minulý rok v lednu v Croppu. Šaty se mnou byly na plese, měla jsem obléklé na Vánoce a musela jsem je mít obléklé i při focení. V nich se cítím krásně, odvážně a myslím si, že mi sluší. Ano je to trochu hodně sebevědomé, ale je to můj osobní pocit. Tak mi ten pocit prosím neberte. 

As another outfit, I chose my favorite dress, which I bought last January at a store called Cropp. The dress was with me at the ball, I wore it for Christmas and I wanted to wear it during the photo shoot. I feel beautiful, brave in them and I think it suits me. Yes, it's a little very confident, but it's my personal feeling. So please don't take my feelings. 

Als weiteres Outfit habe ich mein Lieblingskleid gewählt, das ich letzten Januar in einem Geschäft namens House gekauft habe. Das Kleid war bei mir am Ball, ich trug es zu Weihnachten und wollte es während des Fotoshootings tragen. Ich fühle mich schön, mutig in ihnen und ich denke, es passt zu mir. Ja, es ist ein bisschen sehr zuversichtlich, aber es ist mein persönliches Gefühl. Also nimm bitte nicht meine Gefühle.

Photos by: Josef Večerka Fotograf

22 komentářů:

  1. To muselo být skvělé focení, opravdu ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Such a cute photos! Love it! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky. Ta poslední se mi líbí nejvíc. Šaty ti sluší a máš i pěknou barvu vlasů.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné focení! Pokud chcete, můžeme nás také sledovat na Instagramu!
    My Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Oh what a nice post! I love everything and you look amazing :)


    Saw your blog and thought if you would like to follow each other? Follow me and I'll follow back asap. Let me know what you think. I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem viděla některé fotky na instagramu a moc se povedly! :) Sluší ti to a červená k tobě padne! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Povedené fotky! Ty červené šaty na sněhu vypadají úžasně!

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty jsou moc pěkné, povedené fotky. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se mi nejvíc líbí ta poslední fotka. Ale teda - je mi z nich zima.

    OdpovědětVymazat
  10. Červená ti moc sluší, krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé fotky! A krásné šaty. Úžasně ti ladí s vlasy!

    OdpovědětVymazat