...: ROOM TOUR

středa 6. ledna 2021

ROOM TOUR

Moje nové video se zaměřuje na prohlídku mého pokoje, který sdílím společně s moji sestrou. Jak uvidíte, tak náš pokoj se skládá ze staršího a novějšího nábytku. Zatím nebyla ta možnost a finance na celou obnovu starého v nové, navíc na pokoj jsme dvě...   Pokud občas sledujete moje videa, určitě víte, že stále naříkám na špatnou kvalitu a světlo. Je to jak špatnou, nebo spíše horší technikou - jsou daleko novější fotoaparáty a kamery... ale také tím, že náš pokoj je situován oknem na západ, tudíž světlo jde do pokoje až k večeru... pokud vůbec. Na co jste ve vašem pokoji/ domě nejvíce hrdý vy? Co se vám líbí a co by jste naopak změnili?

My new video is focused on a tour of my room, which I share with my sister. As you can see, our room consists of older and newer furniture. So far there was no possibility and money for the whole renovation of the old into the new, in addition the room is not only mine ... If you watch my videos from time to time, you know for sure that I am still complaining about poor quality and light. It's  because of  bad, or rather worse technology - there are far newer cameras and camcorders ... but also because our room is located with the window to the west, so the light goes into the room later. What are you most proud of in your room / house? What do you like and what would you change? Video is only in czech.

Mein neues Video konzentriert sich auf einen Rundgang durch mein Zimmer, den ich mit meiner Schwester teile. Wie Sie sehen können, besteht unser Zimmer aus älteren und neueren Möbeln. Bisher gab es keine Möglichkeit und kein Geld für die gesamte Renovierung des Alten in das Neue, außerdem gehört das Zimmer nicht nur mir ...  Worauf bist du in deinem Zimmer / Haus am stolzesten? Was magst du und was würdest du ändern? Video ist nur in tschechischer Sprache.

5 komentářů:

  1. Já mám v pokoji u rodičů pořád původní nábytek. Není to nic, co by bylo extrémně Pinterest friendly a pořád to slouží. :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Loved your room dear! <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks for the beautiful post!

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásný útulný pokojíček. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Útulný holčičí pokojík 😊❤️

    OdpovědětVymazat