...: TAKOVÉ DNY/ the days like this/ Solche Tage

pátek 5. března 2021

TAKOVÉ DNY/ the days like this/ Solche Tage

Včera bylo perfektně, i když vypadalo, že bude pršet, nakonec se počasí vybralo a bylo to moc príma. Vytáhla jsem brusle. Po dlouhé době jsem projela auto a umřelo mi před barákem... Nicméně i přesto to byl super den. Miluji takové dny. Ty dny, které mi stále naznačují, že bude lépe a že konečně můžeme vyrazit za teplejším ovzduším a strávit daleko víc času v přírodě. Ty dny, které nám připomínají blížící se jaro a  moje nejoblíbenější léto. 

Yesterday was perfect, even though it looked like it was going to rain, in the end the weather was fine and it was very nice. I pulled out in-line skates. After a long time, I drove the car and it didn't turn out very well because it broke. Even so, it was a great day. I love such days. Those days that still indicate to me that it will be better and that we can finally spend more time in nature in warmer weather. Those days that remind us of the approaching spring ... 

Der gestrige Tag war perfekt, obwohl es so aussah, als würde es regnen, am Ende war das Wetter gut und es war sehr schön. Ich zog Inline-Skates heraus. Nach langer Zeit fuhr ich das Auto und es stellte sich nicht sehr gut heraus, weil es kaputt ging. Trotzdem war es ein großartiger Tag. Ich liebe solche Tage. Diese Tage, die mir immer noch zeigen, dass es besser wird und wir bei wärmerem Wetter endlich mehr Zeit in der Natur verbringen können. Diese Tage, die uns an den nahenden Frühling erinnern ...


A v posledních dnech mám stále větší chuť pořizovat si jarní a letní kousky. Asi chci to teplo přivolat. Kromě neustále vykukujících výprodejů na e-shopech s oblečením, stále sleduji nově přidané kousky na Vinted. A mimo jiné jsem nedávno dostala nabídka na výběr nových  slunečních brýlí, kterou jsem hned přijala. Brýle miluji, mám jich několik, kupuji si různé tvary, různé barvy, ale většinou nekvalitní... spíše kvůli módě, než ochraně očí. Nicméně došlo ke zlomu a já díky e-shopu letnyhit.sk, který se zabývá prodejem trendy módních doplňku, mám první dámské sluneční brýle s kvalitním ochranným filtrem a dokonce polarizační. Nedokážu přesně popsat rozdíl při pozorování přes "levné" brýle a tyto, ale rozdíl tam je a myslím si, že každý by měl obdobné brýle vlastnit. 

And in recent days I have a growing desire to buy spring and summer things. In addition to sales on clothing e-shops, I'm still watching the newly added pieces on Vinted (something like online secondhand). In addition, I recently received an offer to choose new sunglasses, which I accepted immediately. I love glasses, I have several, I buy different shapes, different colors, but mostly of poor quality. I buy glasses for fashion rather than eye protection. However, there has been a change and thanks to the letnyhit.sk e-shop, I have the first glasses with a quality protective filter and even a polarizing one. I can't accurately describe the difference when looking through "cheap" glasses and these, but the difference is there, I perceive it. And I think everyone should wear similar glasses.

Und in den letzten Tagen habe ich einen wachsenden Wunsch, Frühlings- und Sommersachen zu kaufen. Zusätzlich zum Verkauf von Bekleidungs-E-Shops schaue ich mir immer noch die neu hinzugefügten Artikel bei Vinted an (so etwas wie Online-Second-Hand). Außerdem habe ich kürzlich ein Angebot zur Auswahl neuer Sonnenbrillen erhalten, das ich sofort angenommen habe. Ich liebe Brillen, ich habe mehrere, ich kaufe verschiedene Formen, verschiedene Farben, aber meistens von schlechter Qualität. Ich kaufe eher eine Brille für Mode als für einen Augenschutz. Es hat sich jedoch etwas geändert und dank des E-Shops von letnyhit.sk habe ich die ersten Gläser mit einem hochwertigen Schutzfilter und sogar einem polarisierenden. Ich kann den Unterschied nicht genau beschreiben, wenn ich durch "billige" Brillen und diese schaue, aber der Unterschied ist da, ich nehme ihn wahr. Und ich denke, jeder sollte eine ähnliche Brille tragen.

 


Pokud hledáte brýle, které jsou kvalitní, mají vysoký UV filtr, případně polarizační skla, určitě se na e-shop podívejte, mají i na výběr ze super barev a tvarů, což já jako milovník brýlí jsem měla problém při výběru:). Moje brýle stály kolem 15. euro

If you are looking for glasses that are high quality, have a high UV filter, or polarizing glasses, be sure to look at the e-shop, they also have a choice of super colors and shapes, which I, as a lover of glasses, I had a problem with choosing :). My glasses cost around 15 euros.

Wenn Sie nach Brillen suchen, die von hoher Qualität sind, einen hohen UV Filter oder eine polarisierende Brille haben, schauen Sie sich unbedingt den E-Shop an. Sie haben auch eine Auswahl an Superfarben und -formen, die ich als Liebhaber von Brillen habe. Ich hatte ein Problem mit der Auswahl :). Meine Brille kostet rund 15 Euro.

Sunglasses: letnihit.sk, jacket: Adidas (Hervis)


 
Jak se vám líbí brýle a těšíte se  na jaro?  / How do you like the glasses? And are you looking forward to spring?/ Wie magst du Brillen und freust du dich auf den Frühling?

12 komentářů:

  1. Vybrala sis pěkné brýle, sluší ti. Na jaro se už taky těším. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Brýle ti sluší a byly tedy dost levné.

    OdpovědětVymazat
  3. Brýle jsou krásné, pokaždé lituji, že nosím dioptrické brýle a nemůže sluneční brýle nosit..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. U nás to včera odpoledne vypadalo jarně a pak večer a přes noc lilo jak z konve. A ráno pro změnu sněžilo. Že by březen trénoval na Apríla :)?

    OdpovědětVymazat
  5. Jee to je krásný článek, přesně takový už jarní. Na brusle se taky už moc těším musím už vyrazit :)
    Jinak brejle ti moc sluší vypadají fakt fantasticky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Great review and beautiful photos! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké fotky, vyrazit na brusle je fajn a ve slunečném počasí je hřích sedět doma. :) Brýle ti moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Brýle ti moc sluší :). Už se také nemůžu dočkat jara :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto brýle nejsou můj šálek kávy, ale každému se líbí něco jiného :) Já se na jaro těším moc. Doufám, že až vylezu z karantény, tak už bude venku krásně! :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat