...: Naturalis #1 – blahodárnost přírody/ the benefits of nature/ the benefits of nature

úterý 11. května 2021

Naturalis #1 – blahodárnost přírody/ the benefits of nature/ the benefits of nature

Krásný den přeji všem čtenářům. Dnes bych se chtěla vrátit k recenzím a představit vám blahodárnou přírodní kosmetiku od Semante by Naturalis. Jedná se o kosmetiku, která je založená na prvotřídní kvalitě surovin a jež získala cerifikát CPK (certifikovaná přírodní kosmetika), není testovaná na zvířatech a neobsahuje parabeny. Suroviny pro výrobu jsou pečlivě vybírány u jednotlivých pěstitelů a následně zkoušeny zástupci společnosti.

Mimo kosmetické produkty pro dospělé firma nabízí i péči pro maminky s dětmi, která díky anti alergenním vlastnostem je vhodná i pro ty nejmenší. Jednotlivé kosmetické produkty se pohybují nejčastěji v částkách do 200 korun. Což je fajn částka za přírodní kosmetiku. Pokud by vás více lákaly zdravé potraviny, i na tento sortiment se Naturalis zaměřuje.

Have a nice day my readers. Today I would like to introduce you to the cosmetic brand Naturalis, which, in addition to the sale of healthy foods, also deals with the sale of natural certified cosmetics. The cosmetics are paraben-free, have not been tested on animals and are selected from the best suppliers. I chose 4 products from cosmetics. Today I will show you two of them. The first is natural hydrophilic make-up oil, which is composed of several oils and contains the substance Hemisqualane, thanks to which it makes good make-up removing effect. The oil is placed on a damp cotton swab and then on the face. It removes great and smells very nice and does not sting in the eyes and is quickly absorbed.The second product is for problems with cellulite. For example, it contains cinnamon oil, coconut oil, rosemary oil and so on.Thanks to the properties of oils, it permeates the skin and makes the skin smoother. Plus, the scent is amazing. I smell the most cinnamon. My skin is smooth and firmer. I highly recommend.

Ich wünsche meinen Lesern einen schönen Tag. Heute möchte ich Ihnen die Kosmetikmarke Naturalis vorstellen, die sich neben dem Verkauf gesunder Lebensmittel auch mit dem Verkauf naturzertifizierter Kosmetika befasst. Die Kosmetika sind parabenfrei, wurden nicht an Tieren getestet und werden von den besten Lieferanten ausgewählt. Ich habe 4 Produkte aus der Kosmetik ausgewählt. Heute werde ich Ihnen zwei davon zeigen. Das erste ist natürliches hydrophiles Make-up-Öl, das aus mehreren Ölen besteht und die Substanz Hemisqualane enthält, wodurch es eine gute Make-up-Entfernungswirkung erzielt. Das Öl wird auf ein feuchtes Wattestäbchen und dann auf das Gesicht gegeben. Es entfernt sich gut und riecht sehr gut und sticht nicht in die Augen und zieht schnell ein. Das zweite Produkt ist für Probleme mit Cellulite. Zum Beispiel enthält es Zimtöl, Kokosöl, Rosmarinöl und so weiter. Dank der Eigenschaften von Ölen durchdringt es die Haut und macht die Haut glatter. Plus, der Duft ist unglaublich. Ich rieche am meisten Zimt. Meine Haut ist glatt und straffer. Ich empfehle sehr.

Z kosmetiky jsem si vybrala celkově 4 produkty. Aby článek nebyl příliš dlouhý, dnes vám představím první dva z nich a zbylé na konci týdne.

Hydrofilní odličovací olej a další oleje se nachází v pěkně přírodně laděném balení s pumpičkou, která je chráněná plastovou krytkou. Olej je žluté olejovité barvy a příjemně voní. Nanáší se na navlhčený vatový tampon a poté přikládá na partii obličeje, kterou chcete odlíčit. Při odlíčení očí nechávám tamponek chvíli na oku, aby řasenka lehce pustila, a poté přitlačím, abych oko dočistila. Odličuje velice dobře, a když se dostane do oka, neštípe, což ne všechny hydrofilní oleje dělají… S voděodolnou rtěnkou si pohraje také snadno. Po odlíčení se rychle vstřebává do pokožky.

 A abych nezapomněla, vlastnosti olejíčku jsou dokonalé díky látce Hemisqualane.


Na masážním oleji na pomerančovou kůži naprosto miluji vůni, které se nemůžu nabažit a ze které asi nejvíce cítím vůni skořice. Kromě skořicového oleje vaše smysly může potěšit i obsah za studena lisovaného rozmarýnového, kokosového, fenyklového, olivového oleje a dalších přidaných olejů. Díky složení by měl zvýšit pružnost pokožky, prohřát pokožku a napomáhat v boji s tukovými polštářky. Jelikož mám už nějaké zkušenosti s produkty na celulitidu, musím tento moc vřele doporučit. Žádný produkt na celulitidu není 100%. Roli hraje dědičnost, strava, sport, ale produkt vám může boj s tukem usnadnit a u tohoto vidím výsledky. Pokožka je pevnější a pružnější a příjemně provoněná. Užití je možné několikrát denně dle potřeby. Pokud by vás trápily strie a jiné kožní „nerovnosti“ i na tuto problematiku je olejíček vhodný.


Na sortiment z webové stránky můžete využít můj osobní slevový kód, o který jsem si pro vás požádala. KATE 10 (10% SLEVA NA NÁKUP)

For 10% discount you can use my special code: KATE 10

2 komentáře:

  1. Kosmetiku od Naturalis momentálně také testuji doma :) Hrozně mě potěšilo, že se jedná o přírodní kosmetiku netestovanou na zvířatech. Navíc krásně voní :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem zatím nic nezkoušela, ale produkty vypadají moc hezky. :))

    OdpovědětVymazat