...: Naturalis #2 – blahodárnost přírody/ the benefits of nature/ the benefits of nature

neděle 16. května 2021

Naturalis #2 – blahodárnost přírody/ the benefits of nature/ the benefits of nature

 Když člověk sportuje, chodí na delší procházky, občas se stává, že dojde k přetažení těla, svaly jsou unavené a občas i pobolívají. V takovém případě volím odpočinek a nejrůznější mazadla, která mi od nepříjemného pocitu uleví. Z toho důvodu moje další volba při výběru produktů od Semante by Naturalis byl Regenerační kostivalový olej „Sportu zdar“. Díky vysokému obsahu zmiňované rostlinky ve spojitosti s mentolem, vody, kokosového oleje a bezvodého lihu olej napomáhá k rychlejší regeneraci svalů, ke zklidnění a k příjemnému pocitu, což mohu jedině potvrdit. Olejíček příjemně voní a na těle má chladivý ulevující efekt.  Absorpce oleje je poměrně rychlá. K regeneraci u mě osobně dochází cca po 3 dnech. (ale je to dost individuální).

Have a nice day, today I will introduce you to two more products from Naturalis. The first product is with comfrey extract and is suitable for a tired body after sports or other physical activity. Thanks to the high percentage of this plant and other substances, the oil helps to regenerate quickly and feel pleasant. And thanks to menthol, you will feel the cooling effect.The second product is an ointment with propolysis. The ointment has  has a firmer buttery consistency. Thanks to the content of extracts from substances by bees, it has beneficial healing effects. I use it for injured and dry places. But the ointment is also suitable for abrasions, eczema, hypothermic skin and the like. Personally, I am satisfied with all the products and I can recommend them.

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag und heute werde ich Ihnen zwei weitere Naturalis-Produkte vorstellen. Das erste Produkt besteht aus Beinwell-Extrakt und ist für einen müden Körper nach dem Training oder anderen körperlichen Aktivitäten geeignet. Dank des hohen Anteils dieser Pflanze und anderer Substanzen hilft das Öl, sich schnell zu regenerieren und sich wohl zu fühlen. Und dank Menthol können Sie den Kühleffekt spüren.Das zweite Produkt ist eine Salbe mit Propolyse. Die Salbe hat eine festere, butterartige Konsistenz. Dank des Gehalts an Extrakten aus Substanzen von Bienen hat es vorteilhafte heilende Wirkungen. Ich benutze es für verletzte und trockene Orte. Die Salbe ist auch für Abschürfungen, Ekzeme, unterkühlte Haut und dergleichen geeignet.Persönlich bin ich mit allen Produkten zufrieden und kann sie weiterempfehlen.

 



Jelikož často mívám pohmožděniny a trpím suchými místy na těle, rozhodla jsem se poslední produkt zaměřit tímto směrem a vybrala jsem si zjemňující mast s propolisem. S produkty s extrakty od včel mám již kladné zkušenosti z dřívějších dob a tak jsem byla zvědavá, jak budu spokojená nyní. Mast je žluté barvy, je tužší máslovité konzistence. Vůně je typická „včelí“. Kromě propolisu mast obsahuje i slunečnicový olej, vitamín e, mandlový olej, včelí vosk, rozmarýnový extrakt. Mast má blahodárné hojivé účinky, je příjemná na pokožce a stejně jako ostatní produkty má rychlou absorpční vlastnost.

Mast je také vhodná na lokální kožní defekt – pohmožděniny, spáleniny, ekzémy, ale také i na ztvrdlou, či podchlazenou pokožku.

Osobně jsem se všemi produkty od společnosti byla spokojená ať už počáteční vůní při prvním použití, či dlouhodobějším účinkem po více četném užívání. Kosmetiku mohu doporučit. J

 Na nákup můžete využít můj osobní slevový kód ve formě: KATE10

 You can use discount code 10%: KATE10

Sie können den Rabattcode 10% verwenden: KATE10

 

23 komentářů:

  1. Tuto značku neznám, ale velmi se mi líbí, mají krásné obaly a mám ráda produkty s bylinkami a tak. Hlavně ten regenerační olej vypadá super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělé všechno, mají hodně kvalitní a voňavé produkty. Zkouším chvíli a za kosmetikou si stojím :)

      Vymazat
  2. Hello! great review, I wish I knew these products. I wonder if they are in my country. I'd like to try them. Greetings from Poland!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I don´t know if it is in Poland. :) Thank you. But these products are very good. :)

      Vymazat
  3. Ta mastička bude určitě skvělá, na tyhle produkty já nedám dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Naturalisu si moje kolegyně kupuje čaje, kosmetické produkty neznám.

    OdpovědětVymazat