...: TOULKY BRNEM/ WALKING IN BRNO/ SPAZIERGANG IN BRNO

pátek 28. května 2021

TOULKY BRNEM/ WALKING IN BRNO/ SPAZIERGANG IN BRNO

Hezký den, jelikož během posledního měsíce jsem několikrát navštívila Brno ať už z důvodu focení, návštěvy sestry, či výletu do ZOO, rozhodla jsem se dnes jen zkráceně s vámi sdílet několik "jarních" fotek. Proč jarních v uvozovkách? Co si budeme říkat, na jaro to vůbec nevypadá, teploty jsou vyšší, ale sluníčka pramálo. 

Have a nice day, as I have visited Brno several times during the last month, whether for a photo shoot, a visit my sister or a trip to the ZOO, I have decided today to briefly share a few "spring" photos with you. Why spring in quotes? Because it does not look like spring at all, the temperatures are higher, but the sun is scarce. 

Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag, da ich Brünn im letzten Monat mehrmals besucht habe, sei es für ein Fotoshooting, einen Besuch bei meiner Schwester oder einen Ausflug in den Zoo. Ich habe heute beschlossen, ein paar "Frühlings" -Fotos kurz mit Ihnen zu teilen. 

Fotografie jsou částečně z oblasti Špilberka a částečně z oblasti Petrova. Hlavně Petrov jsem si v poslední době oblíbila, protože to tam doslova žije. Spousta cizinců i místních smějící se, užívající si volna a možnosti se scházet. Moc mi chyběl smích a hovořící lidi. :) 

The photos are partly from the Špilberk area and partly from the Petrov area. I especially liked Petrov lately, because it literally lives there. Lots of foreigners and locals laughing, enjoying the time off and the opportunity to meet. I really missed laughter and talking people. :) 

Die Fotos stammen teilweise aus dem Gebiet von Špilberk und teilweise aus dem Gebiet von Petrov. Petrov hat mir in letzter Zeit besonders gut gefallen, weil er dort buchstäblich lebt. Viele Ausländer und Einheimische lachen, genießen die freie Zeit und die Gelegenheit, sich zu treffen. Ich habe Lachen und Reden wirklich vermisst. :)

Jinak všem se vám omlouvám za mou ne aktivitu v posledních týdnech, hlavně v oblasti vašich blogů. Jsme komunita vzájemně se podporující a čtecí a díky hledání práce už nemám tolik času kolik bych si přála věnovat Vám. :) Předem děkuji všem za přečtení článku a přeji hezký pátek

Otherwise, I apologize to all of you for my activity in recent weeks, especially in the area of your blogs. We are a community that supports each other and reads, and thanks to my job search, I no longer have as much time as I would like to devote to you. :) Thank you all in advance for reading the article and have a nice Friday.

Ansonsten entschuldige ich mich bei euch allen für meine Aktivität in den letzten Wochen, insbesondere im Bereich eurer Blogs. Wir sind eine Community, die sich gegenseitig unterstützt und liest, und dank meiner Jobsuche habe ich nicht mehr so viel Zeit, wie ich Ihnen gerne widmen möchte. :) Vielen Dank im Voraus für das Lesen des Artikels und einen schönen Freitag. 


10 komentářů:

  1. Brno je skvělé! byla jsem v něm párkrát a zamilovala jsem si ho :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky, Brno je kouzelné :) také doufám, že se počasí zlepší a už se to bude pamatovat jaru, či létu. Zatím je to opravdu hodně podprůměrné :(
    Leník

    OdpovědětVymazat
  3. Bývam v Zlíne, takže do Brna to mám len kúsok, a už veľmi rada by som ho opäť navštívila, ale to počasie akosi stále nespolupracuje 😅😅

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Minimalizmus v kuchyni — tipy na skladovanie a organizáciu

    OdpovědětVymazat
  4. My sme boli zatiaľ len v Prahe ale Brno ma tiež veľmi láka.

    RESPECT COCO CHANEL

    OdpovědětVymazat
  5. Brno je určitě krásné, bydlí tam kamarád a nemůže si to prostředí vynachválit. :))

    OdpovědětVymazat
  6. I never been in Brno but your photo show me it its beautiful! :)

    OdpovědětVymazat