...: MALLORCA - TRAVEL PLAN

čtvrtek 8. července 2021

MALLORCA - TRAVEL PLAN

Kdo četl můj poslední článek ze sekce cestování už ví, že se chystáme s kamarádkou odletět do Španělska. Ano i přes všechny možný zákazy, červenání na mapách, testy a očkování, vyrážíme koncem měsíce vstříc moři, sluníčku a celkově novému poznání. Co vám budu povídat, bude to náročné pohlídat si všechny opatření, ale hodlám si to užít a nenechat si to ničím zkazit. Po Barceloně máme v plánu přeletět na Mallorcu. Upřímně mám od Bulharska chuť nejvíce poznat místní Birekönig a pláž, kde vznikaly všechny německé dovolenkové hity. Ale těším si i na Palmu, bydlení u pláže a alespoň na 5 dní all inclusive service. :) Mimo to chceme prozkoumat nějakou typickou skalnatou pláž. Máte tip co navštívit na Mallorce v blízkosti Palmy? 

Anyone who has read my last article from the travel section already knows that my friend and I are going to fly to Spain. Yes, despite all possible bans, red colour on map and tests and vaccinations, we will go out to the sea, the sun and a whole new knowledge. Our trip will start at the end of the month. Yes it will be difficult to take care of all the measures, but I intend to enjoy it and not let it spoil it. After Barcelona, we plan to fly to Mallorca. I sincerely want to get to know the local Birekönig and the beach, where all German holiday hits originated. But I'm also looking forward to Palma, living by the beach and at least 5 days of all inclusive service. :) In addition, we want to explore some typical rocky beach. Do you have a tip of what to visit in Mallorca near Palma?

Wer meinen letzten Artikel aus dem Reiseteil gelesen hat, weiß bereits, dass mein Freund und ich nach Spanien fliegen werden. Ja, trotz aller möglichen Verbote, roter Farbe auf der Karte und Tests und Impfungen werden wir aufs Meer, die Sonne und ein ganz neues Wissen gehen. Unsere Reise beginnt Ende des Monats. Ja, es wird schwierig, alle Maßnahmen zu erledigen, aber ich habe vor, es zu genießen und es mir nicht verderben zu lassen. Nach Barcelona wollen wir nach Mallorca fliegen. Ich möchte aufrichtig den heimischen Birekönig und den Strand, an dem alle deutschen Urlaubshits entstanden sind, kennenlernen. Aber ich freue mich auch auf Palma, das Leben am Strand und mindestens 5 Tage All Inclusive. :) Außerdem wollen wir noch einige typische Felsstrände erkunden. Haben Sie einen Tipp, was Sie auf Mallorca in der Nähe von Palma besuchen können? 


 source of pictures: pinterest.com

7 komentářů:

  1. Wow, obdivuji tvou odvahu a moc ti dovolenou přeji!! Na Mallorcu jsme měli odletět minulý rok, ale bohužel nám to zrušili. Je tu možnost, že bysme letěli koncem srpna, ale zatím to necháváme otevřené. Až budeš ubytovaná, měla bych pár otázek pokud by ti to nevadilo. :)) Užijte si to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. My máme ve Španělsku kamarádku na měsíčním kurzu a vše zaplacené, navíc i když mě to *se.. tak jsem trochu čekala, že testy budou. Ale po zkušenostech s cestováním z minulého roku, kdy v ČR se strašilo, jak všechny země jsou špatné, vím, že to nikdy není tak hrozný, několikrát jsme se přesvědčily. Ale i tak opatrnost musí být.. Jinak ti dám vědět a určitě po dovolené budou články.

      Vymazat
  2. To bude úžasné, moc si to užijte! :-) Vypadá to tam nádherně :-)
    Leník

    OdpovědětVymazat
  3. Schön seid ihr so mutig. In Mallorca war ich auch schon zwei Mal. Ist aber schon länger her, deswegen kann ich nichts mehr empfehlen. Wünsche euch viel Spass. 🥰 🌴

    OdpovědětVymazat
  4. Ať vám to vyjde a přivezete si jen prima zážitky :)

    OdpovědětVymazat