...: So creative - focení pro kvíz

úterý 2. listopadu 2021

So creative - focení pro kvíz

V září jsem dostala opětovanou nabídku na společné focení s Honzou Štumpou, se kterým jsem naposled tvořila business fotografie a krátké sekvence pro jeho tvorbu. Nově mě Honza oslovil s podobnou myšlenkou. Díky tomu, že Honza má super prostory, skvělou techniku a dobré oko pro světlo, poprosila jsem ho o několik rychlo fotografií triček, které prodává Chytrý kvíz na svém e-shopu. Trika se mi líbí a měla jsem potřebu zapojit svého kreativního ducha a ukázat trika trochu v jiném úhlu pohledu - přímo na člověku. 

In September, I received a re-offer for a joint photo shoot with Honza Štumpa, with whom I last created business photographs and short sequences for his work. Honza recently approached me with a similar idea. Thanks to the fact that Honza has great space, great technique and a good eye for light, I asked him for a few quick photos of T-shirts that Chytrý kvíz (it´s czech quiz in pubs) sells on his e-shop. I like T-shirts and I needed to engage my creative spirit and show the T-shirts in a slightly different angle - right on the person.

Im September erhielt ich ein erneutes Angebot für ein gemeinsames Fotoshooting mit Honza Štumpa, mit dem ich zuletzt Businessfotos und kurze Sequenzen für seine Arbeit erstellt habe. Honza ist kürzlich mit einer ähnlichen Idee auf mich zugekommen. Dank der Tatsache, dass Honza viel Platz, großartige Technik und ein gutes Auge für Licht hat, habe ich ihn um ein paar schnelle Fotos von T-Shirts gebeten, die Chytrý kvíz (das tschechische Quiz in Kneipen) in seinem E-Shop verkauft. Ich mag T-Shirts und musste meinen kreativen Geist einbringen und die T-Shirts in einem etwas anderen Blickwinkel zeigen - direkt auf die Person.

 


Tímto článkem bych chtěla Honzovi moc poděkovat za společné tvoření, nabídku na focení, sušené cvrčky (Ty víš, o čem mluvím! ;)) a ochotu vyfotit i něco mimo jeho běžné téma tvorby přes TFP. :) Pokud se vám fotografie líbí, podívejte se na jeho Instagram, kde prezentuje nejen fotografie, ale i  jeho videa a práci všeobecně. 

With this article, I would like to thank Honza for creating together, a photo offer, dried crickets (He knows what I'm talking about! :) If you like photos, take a look at his Instagram, where he presents not only photos, but also his videos and work in general.

Mit diesem Artikel bedanke ich mich bei Honza für die gemeinsame Erstellung eines Fotoangebots, getrocknete Grillen (Er weiß wovon ich rede! :) , sondern auch seine Videos und Arbeiten im Allgemeinen. Wenn Sie Fotos mögen, schauen Sie auf seinem Instagram vorbei, wo er nicht nur Fotos, sondern auch seine Videos und Arbeiten im Allgemeinen präsentiert.


Honza na webu:  https://filmambo.cz/

Trička: https://online.kviz.cz/shop


 


4 komentáře:

  1. Sluší ti to, je super, že jsi dostala takovou milou nabídku a že sis ji takhle užila!

    OdpovědětVymazat
  2. Heká trička i fotky, sluší ti to :) je určitě lepší fotit tričko přímo na člověku

    OdpovědětVymazat