...: Sladké zdravé pokušení/ Sweet healthy temptation/ Süße gesunde Versuchung - TIPP

čtvrtek 16. prosince 2021

Sladké zdravé pokušení/ Sweet healthy temptation/ Süße gesunde Versuchung - TIPP

Krásný den, je mi zcela jasné, že spousta z Vás je ještě z Mikuláše přeslazená, či se brzy přesladí vánočním cukrovím. Nicméně mám pro vás ještě jeden předvánoční - vánoční, či po vánoční tip na zdravější verzi mlsání. Vzpomínáte si na můj poslední článek s produkty od Damodary? S firmou jsem opětovaně navázala spolupráci a ráda bych vám dnes představila můj balíček a to převážně nové LADU - "kvádříky". Těšíte se? 

Beautiful day. Today I have one more pre-Christmas for you - Christmas, or after the Christmas tip for a healthier version of snacking. Remember my last article with products by Damodara? I have re-established cooperation with the company and I would like to present you my package today, mostly the new LADU - "cubes". You are looking forward?

Schöner Tag. Heute habe ich noch eine Vorweihnachtszeit für euch - Weihnachten, oder nach dem Weihnachtstipp für eine gesündere Snack-Variante. Erinnern Sie sich an meinen letzten Artikel mit Produkten von Damodara? Ich habe die Zusammenarbeit mit der Firma wieder aufgenommen und möchte Ihnen heute mein Paket vorstellen, hauptsächlich die neuen LADU - "Würfel". Sie freuen sich?

Opět jsem dostala LADU - slaný karamel. Chutnaly jste někdy slaný karamel? Pokud jo, tak jen něco s těží se vyrovná této chuti. Rozplývá se na jazyku a já jako milovník slaného karamelu mohu říct, že jsem lepší nikdy neměla. Krásně se prolíná nasládlá chuť s chutí slaných krystalků. 

I got LADU again - salted caramel. Have you ever tasted salted caramel?  LADU melts on the tongue and I, as a lover of salted caramel, can say that I have never taste better caramel. The sweet taste blends beautifully with the taste of salty crystals.

 Ich habe wieder LADU - gesalzenes Karamell. Haben Sie schon einmal gesalzenes Karamell probiert? LADU zergeht auf der Zunge und ich als Liebhaber von gesalzenem Karamell kann sagen, dass ich noch nie besseres Karamell gegessen habe. Der süße Geschmack mischt sich wunderbar mit dem Geschmack von salzigen Kristallen.


Horkou novinkou je LADU trojkombinace. Opět se jedná o obdobnou chuť podobnou karamelu, nicméně sladkou. V trojkombinaci objevíte kvádr s mandlemi, lískový ořechem, či švestkou. Za mě je toto Ladu hned druhé v pořadí těch nejlepších chutí. Další novinka je ladu s kaštany a brusinkami. Jedná se o chuťově velice zajímavou a sladkou variantu. 

Pro milovníky vánočních a podzimní chutí nabízí Damodara stálici pohankové LADU s jablky a skořicí. VŠECHNY LADU JSOU vegan, bez lepku, bez karmy, GMO a jsou ručně vyrobené. Za mě vřele doporučuji.

A hot new feature is the LADU triple combination. Again, it tastes similar to caramel, but sweet. In a triple combination you will find a block with almonds, hazelnut or plum. For me, this Ladu is in second place behind the best tastes. Another novelty is ice with chestnuts and cranberries. This is a very interesting and sweet variant.

For lovers of Christmas and autumn flavors, Damodara offers buckwheat LADU with apples and cinnamon. ALL LADU ARE vegan, gluten free, karma free, GMO and handmade. I highly recommend it.

Eine heiße Neuheit ist die LADU-Triple-Kombination. Auch hier schmeckt es ähnlich wie Karamell, aber süß. In einer Dreifachkombination finden Sie einen Block mit Mandeln, Haselnuss oder Pflaume. Für mich steht dieser Ladu an zweiter Stelle hinter dem besten Geschmack. Eine weitere Neuheit ist Eis mit Kastanien und Preiselbeeren. Dies ist eine sehr interessante und süße Variante. 

Für Liebhaber von Weihnachts- und Herbstgeschmack bietet Damodara Buchweizen-LADU mit Äpfeln und Zimt. ALLE LADU SIND vegan, glutenfrei, karmafrei, GMO und handgefertigt. Ich kann es sehr empfehlen.


Ze slaných, nebo kořeněných pochutin bych chtěla doporučit ČIDVU. Pokud nevíte, o co se konkrétně jedná, tak je to směsice sušeného ovoce, oříšků a kousků z nejrůznějších druhů mouky - bezlepkové.  

Of the salty or spicy delicacies, I would like to recommend ČIDVA. If you do not know what it is specifically, it is a mixture of dried fruits, nuts and pieces of various types of flour - gluten-free.

Von den salzigen oder würzigen Köstlichkeiten möchte ich ČIDVA empfehlen. Wenn Sie nicht genau wissen, was es ist, ist es eine Mischung aus getrockneten Früchten, Nüssen und Stücken verschiedener Mehlsorten - glutenfrei.

Damodaru jsem kdysi dávno objevila na místních trzích a od té doby jsme si její produkty zamilovala. Jsou zdravé, vhodné pro dospělé i pro děti, navíc je radost s nimi spolupracovat a ochutnávat novinky. Je to značka, za kterou se mohu zaručit. Pokud vás cokoliv oslovilo, navštivně e-shop všehomlýnek. Navíc mám pro vás slevu 10% s KÓDEM: KATE10 



3 komentáře:

  1. Ммм... это выглядит очень вкусно! Обожаю сладости ))

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé produkty, vůbec je neznám.

    OdpovědětVymazat
  3. neznám, ale vypadá to dobře :) a moc se mi líbí, že jsou i bez lepkové :) děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat