...: VESELÉ VÁNOCE/ MERRY CHRISTMAS/ FROHE WEIHNACHTEN 2022

pátek 23. prosince 2022

VESELÉ VÁNOCE/ MERRY CHRISTMAS/ FROHE WEIHNACHTEN 2022

Tak tu máme po roce zase krásný Vánoce. Všem čtenářům i náhodným pocestným, kteří na můj blog zabloudili přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok. Užijte si den hlavně v pohodě, ve zdraví a radosti. Jen taková vsuvka na závěr. Tento rok trávím poprvé Vánoce se svoji rodinou i přítelem a moc se těším :).

So here we have another beautiful Christmas after a year. I wish all readers and random passers-by who wandered into my blog a merry Christmas and a happy new year. Enjoy the day mainly in peace, health and joy. Just a note at the end. This year I am spending Christmas for the first time with my family and boyfriend and I am really looking forward to it :).

Hier haben wir also nach einem Jahr wieder ein wunderschönes Weihnachtsfest. Ich wünsche allen Lesern und zufälligen Passanten, die meinen Blog betreten haben, ein frohes Weihnachtsfest und einen guten Rutsch ins neue Jahr. Genießen Sie den Tag vor allem in Ruhe, Gesundheit und Freude. Nur eine Anmerkung am Ende. Dieses Jahr verbringe ich Weihnachten zum ersten Mal mit meiner Familie und meinem Freund und ich freue mich riesig darauf :).

3 komentáře:

  1. přeji krásné a pohodové Vánoce také :) a šťastný nový rok plný radosti a dobrodružství :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lovely post! Merry Christmas, I wish you a happy holidays. :)

    Abdel | Infinitely Posh.

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že sis Vánoce dle svých představ skvěle užila :) Šťastný Nový rok i tobě! Hlavně mnoho úspěchů a cestovatelských cílů :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat