...: ALVERDE NOVÁ TĚLOVÁ MÁSLA/ ALVERDE NEW BODY BUTTERS/ ALVERDE NEUE KÖRPERBUTTER

úterý 14. února 2023

ALVERDE NOVÁ TĚLOVÁ MÁSLA/ ALVERDE NEW BODY BUTTERS/ ALVERDE NEUE KÖRPERBUTTER

Jeden z nejčtenějších článků na blogu je recenze na ALVERDE tělová másla, která jsem obdržela k Vánocům asi před 2 lety. Nyní jsem tyto másla objevila v DM drogérii znova a poprosila mamku aby mi je nadělila pod stromeček. 

One of the most read articles on the blog is a review of ALVERDE body butters, which I received for Christmas about 2 years ago. Now I discovered these butters again in the DM drugstore and asked my mother to give them to me under the tree. 

Einer der meistgelesenen Artikel auf dem Blog ist eine Rezension der ALVERDE Körperbutter, die ich vor ca. 2 Jahren zu Weihnachten bekommen habe. Jetzt habe ich diese Butter in der DM-Drogerie wiederentdeckt und meine Mutter gebeten, sie mir unter den Baum zu geben.


Másla se nachází v malých 50 ml kelímcích uzavřených kovovým víčkem a prodávali se v krabičce po 3, jedno je s vůní kakaa, druhé s vanilkou a třetí s vůní skořice. Typické sladké a vánočně laděné vůně, ideální i pro celou zimu. Krém je bílý, není příliš tekutý a lehce se na pokožce roztírá. Nezanechává mastný film a rychle se do kůže vsákne. 

The butters come in small 50ml cups with a metal lid and were sold in a box of 3, one cocoa scented, one vanilla and the third cinnamon scented. A typical sweet and Christmas scent, ideal for the whole winter. The cream is white, not too runny and spreads easily on the skin. It does not leave a greasy film and is quickly absorbed into the skin. 

Die Butter wird in kleinen 50-ml-Bechern mit Metalldeckel geliefert und in einer 3er-Schachtel verkauft, eine mit Kakaoduft, eine mit Vanilleduft und die dritte mit Zimtduft. Ein typisch süßer und weihnachtlicher Duft, ideal für den ganzen Winter. Die Creme ist weiß, nicht zu flüssig und lässt sich leicht auf der Haut verteilen. Es hinterlässt keinen Fettfilm und zieht schnell in die Haut ein.

Jednotlivé vůně jsou jemné, nevtíravé a příjemné. Nicméně v porovnání kakaového peelingu od Sallosu, nebo kakaového másla od Ziajy, je kakové máslo od ALVERDE vůní poměrně slabé. Set bych doporučila těm, kteří mají rádi tuto značku, nebo celkově vegan kosmetiku, kteří neočekávají zázraky, ale chtějí dopřát své pokožce hydrataci a příjemnou vůni za pár korun. Nemůžete očekávat zázraky, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Navíc mám pocit, že set stál cca 120 korun??? 

The individual scents are soft, unobtrusive and pleasant. However, compared to cocoa peeling from Sallos or cocoa butter from Ziaja, the cocoa butter from ALVERDE smells relatively weak. I would recommend the set to those who like this brand, or vegan cosmetics in general, who do not expect miracles, but want to treat their skin to hydration and a pleasant fragrance for a few crowns. You can't expect miracles, but it's definitely worth a try. In addition, I feel that the set cost about 120 crowns???

Die einzelnen Düfte sind weich, unaufdringlich und angenehm. Im Vergleich zu Kakaoschalen von Sallos oder Kakaobutter von Ziaja riecht die Kakaobutter von ALVERDE jedoch relativ schwach. Empfehlen würde ich das Set allen, die diese Marke mögen, oder generell vegane Kosmetik, die keine Wunder erwarten, aber ihrer Haut für ein paar Kronen Feuchtigkeit und einen angenehmen Duft gönnen möchten. Man darf keine Wunder erwarten, aber einen Versuch ist es auf jeden Fall wert. Außerdem glaube ich, dass das Set ungefähr 120 Kronen gekostet hat???

 


1 komentář:

  1. Viděla jsem takhle másla v nabídce DMka, ale nakonec jsem si je nekoupila. Mám raději tělová mléka.

    OdpovědětVymazat