...: Toulky městem s Radkem - TFP BRNO PART 1

pondělí 10. dubna 2023

Toulky městem s Radkem - TFP BRNO PART 1

Že se nechávám ráda fotit, to už víte a že jsem se "dala dohromady" s novým fotografem, to ještě nevíte. Je to asi půl rok, co mě na Instagramu oslovit fotograf Radek. Nějakou dobu jsme si psali a domlouvali schůzky až nakonec jsme se setkali koncem února. Společně jsme podnikli procházku kolem Petrova a dívali se společně s foťákem na západ slunce nad městem. 

You already know that I like to be photographed, and that I "got together" with a new photographer, you don't know that yet. It's been about half a year since the photographer Radek contacted me on Instagram. We wrote and arranged meetings for some time until we finally met at the end of February. We took a walk around Petrov hill together and watched the sunset over the city with a camera. 

Dass ich gerne fotografiert werde, und dass ich mich mit einem neuen Fotografen „zusammengetan“ habe, weißt du ja schon, das weißt du noch nicht. Es ist etwa ein halbes Jahr her, dass mich der Fotograf Radek auf Instagram kontaktiert hat. Wir haben einige Zeit geschrieben und Treffen vereinbart, bis wir uns Ende Februar endlich getroffen haben. Wir machten zusammen einen Spaziergang um den Petrov-Hügel und beobachteten mit einer Kamera den Sonnenuntergang über der Stadt.

 


Naše toulky vedly tak ke kavárně Tak Tak, kterou jsme našly zcela náhodně a hned nás zaujala rádoby vánoční výzdoba. Chladný únorový večer, přítmí a světýlka? Rozhodně to mělo své kouzlo. 

Our wanderings led us to the Tak Tak cafe, which we found quite by accident and were immediately attracted by the fancy Christmas decoration. Cold February evening, twilight and lights? It definitely had its charm. 

Unser Streifzug führte uns in das Café Tak Tak, das wir eher zufällig fanden und uns sofort von der ausgefallenen Weihnachtsdekoration angezogen fühlten. Kalter Februarabend, Dämmerung und Lichter? Es hatte auf jeden Fall seinen Reiz.

Odtud pak naše kroky vedly do kavárny Aida, kde jsme ještě nafotili několik fotek u kávy a zákusku. Jak se vám fotky líbí?  

From there, our steps led to the Aida cafe, where we took a few photos with coffee and dessert. How do you like the photos? 

Von dort führten unsere Schritte zum Café Aida, wo wir bei Kaffee und Nachtisch ein paar Fotos machten. Wie gefallen euch die Fotos?



Outfit: Coat: F&F, Scarf: Dubai markets, necklace: Wish, Dress: Genesis secondhand (original Esmara by Lidl), Sunglasses: New Yorker, nails: Sally Hensen

9 komentářů:

  1. Moc ti to sluší, obzvlášť na té poslední fotografii úplně záříš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Beautyful photos Honey! Amazing look :)
    Kisses from Poland!

    OdpovědětVymazat
  3. Já souhlasím - poslední fotka je nejlepší! :) Ale i ten detail na řetízek vypadá skvěle.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. mně se hodně líbí ta první fotka :) ty barvičky, má to své kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou moc krásné :-) Mě čeká focení za týden v pondělí v ateliéru, tak jsem zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny fotky jsou krásné, ale poslední je top :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky, hlavně ta poslední! :)

    OdpovědětVymazat