...: Love brown coat - outfit 23. 3.

pondělí 23. března 2015

Love brown coat - outfit 23. 3.

Ahoj lidi,
když jsem tak přemýšlela nad mým víkendem, úplně jsem zapomněla na takovou trošičku vtipnou historku! No nevím, jak vám, ale mně to vtipný rozhodně přišlo :D.

To jsem tak šla v pátek, tedy už v sobotu v 1 ráno z jednoho klubu, kde jsme byli posedět... byla jsem mrtvá - ne napitá, ale unavená!:) A těšila se až se posadím do vyhřátého auta, který mě hodí domů - i když to mám domů opravdu kousek. Tak jsem šla tam, kde normálně stávají u nás taxíci... a tam nikdo - i když tam měl taxík být... No přišla tam taková slečna :D a fakt byla vtipná, spustila na mě: ty tu jako čekáš na tágo jo? A ono tu jako žádný není jo? :D Aháááá. A jedeš na šaškárnu jo? (u nás diskotéka, který většina říká jinak než názvem - většinou parapet, nebo skleník :D) Vůbec jsem netušila, co se šaškárna, docela jsem na ní koukala.... A pak spustila dál, no já tam jedu za kámoškami a pošlu ti tágo jo? A pak se ptala dál... a dál... Nakonec jsem dostala pozvánku jít s ní a s jejíma kámoškami zapařit... Prý bych se hodně bavila a seznámila se aspoň :D, no možná to byla pravda, ale já radši se pousmála a jela už domů :)

No když si tak čtu, co jsem právě napsala, asi to moc historka není a to ani ne tak vtipná :) spíš bylo vtipné slečny vystupování, na to, že byla střízlivá, nebo mi tak připadala, chovala se fakt vtipně :D. 

Teď rychle zpátky a zkráceně k dnešnímu outfitu. To, co na mně uvidíte jsem měla na sobě již včera, když jsem jela na návštěvu do nemocnice, možná i proto jsem promrzla a není mi zrovna nejlépe. 
Každopádně jsem včera tento "ohoz" nestačily vyfotit a tak jsem vytáhla moji aktivní ségru ven ona mě vytáhla a nafotily jsme jej dnes.

 Hi,
Outfit that you can see I was wearing yesterday when I was in hospital to visit my grandpa, but photos are from today, because of   we did not manage to take a picture.

When  I wore this clothes, in outside was very cold....  I'm sick now.









handbag: Primark -20pounds; Shoes: Deichmann - 799czk, Scarf : Xbags, skirt: Lola, T-shirt: NewYorker, Coat: Bershka - 699CZK, bolero: NewYorker

7 komentářů:

  1. Kabát je super, v najbližšej dobe si plánujem kúpiť podobný. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě kup, takový kabátek se do jarního počasí parádně hodí ;)
    A děkuji za komentář :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný outfit. A od slečny pozvání bylo velmi milé. :-) Ale asi bych taky odmítla. :-D

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo :D, ale únava vyhrála na plné čáře :/
      Děkuji :)

      Vymazat
  4. Ten kabát je moc hezký, přesně takový sháním akorát v černé barvě :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však seženeš, teď je jejich doba (tedy až na pár posledních dní...)

      Vymazat