...: Kosmetické novinky/New in cosmetics

sobota 21. března 2015

Kosmetické novinky/New in cosmetics

Ahoj, 
v prvním  dnešním postě a doufám, že ne v posledním (jedeme zase na chajdu :D), vám představím pár nových věciček v rámci kosmetiky. Je to sbírka cca za 2, některé kousky pochází z doby Vánoc a protože jsem je rozbalila teprve nedávno, tak je také zahrnu do dnešního NEW IN. Snad vám to vadit nebude? :)

Hi,
at the first article I add my cosmetics product, that I have bought th last 2 monts. Some things I got it for Christmas and I unwrapped it recently. :)


BROW THIS WAY -  paletka na úpravu obočí. 
Paletku s líčením na obočí jsem sháněla poměrně dlouho, i když mám dost tmavé obočí a poměrně husté i tvárné, trošinku to pomoc chce. V paletce jsou dva odstíny, jeden je téměř černý a druhý tmavě hnědý. Já používám jen tmavě hnědý, popravdě brala bych paletku i se světlejšími odstíny (když se barvím na zrzavo, zrovna moc se mi tmavé obočí nehodí :D), ale v Tetě, kde jsem ji zakoupila měli jenom tuto. A to za 129Kč.

 BROWN THIS WAY - pallete for eyebrows
Palette with makeup for eyebrows, I was looking for quite a long time. I HAVE pretty dark eyebrows and a relatively dense and malleable but it want a little bit to help. In The PALLETE are two shades, one is nearly black, and the second dark brown. I use a dark brown, but I want palette with lighter shades.


Pudr Gabriela Salvate a houbička na pudr.
S tímto pudrem jsem měla zkušenosti už dříve a poměrně jsem si jej oblíbila. Nevýhoda tohoto pudru je, že postrádá houbičku - labutěnku a proto jsem si ji zakoupila za 34Kč v Tetě.

Powder Gabriela Salvate and powder puff (34CZK)


LASH MASCARA millionaire - Miss sporty  
S touto řasenkou jsem také měla zkušenosti už dříve a proto jsem si ji neváhala koupit, když ji měli jen za 19KČ :D. Opět z tety. 
Na řasence miluji kartáček, krásně se s ním řasy natočí a zahustí. 

LASH MASCARA millionaire - Miss sporty 
I have bought this in Teta drugstore for 19CZK.

SOFT SENSATION LIPCOLOUR BUTTER - ASTOR
Tuto novinku jsem dostala od kamarádky, která pracuje v tetě a získala pár věcí za dobrou práci... Rtěnky jsou vláčné, dobře se nanáší a jsou syté, bohužel se rychle rozmazávají a nevydrží moc dlouho. Rtěnky jsou k sehnání kolem 149Kč.

This lipsticks I got by my friend, she work in Teta drugstore and she got this from executive manager such as gift for good work. 149CZK.



COLOUR SENSATIONAL CREAM GLOSS - MAYBELLINE, WATERSHINE CARATS - MAYBELLINE
Ačkoliv lesky moc nepoužívám, při nabídce, že si může některé vybrat (zcela zdarma a opět od té samé kamarádky), neváhala jsem. Vždycky se nějaký ten lesk hodí, když není po ruce rtěnka, nebo balzám.
Lesky jsou typické lepkavé, smývají se asi tak jako všechny, třpytiví jde více poznat na rtech, druhý je spíše takový neutrál barva... rozetře se a jen se leskne no... :)

I got this by my friend. :)

TECHNIC SET
Právě toto jsem dostala k Vánocům od našich a vybalila nedávno. Set je myslím z Pepca, na cenu si nevzpomínám. A do setu patří ještě černá tužka (tu nemůžu najít :D heh)
Stíny jsou syté, drží pěkně, řasenku jsem ještě neotevřela (nač taky, když jich mám ještě dost) a nejspokojenější jsem s pěnovými stíny, super se roztírají a hlavně dlouho vydrží! :)

This set I have gor for Chrismtas by my parents. I like it, shades are very good! This set you can buy in Pepco.

BB CREAM A PERFECT BODY MAKE-UP
Tyto "makeupy" jsou pro mě úplnou novinkou a to stejné byly i pro výše zmiňovanou kamarádku, od které jsem tyto vzorky dostala. S BB krémy a mám už dobré zkušenosti a proto se těším až zkusím i tento, momentálně používám od Uma cosmetics. A tělový makeup? No myslela jsem si, že něco takového existuje, ale jak se říká, ještě jsem  to nepotkala. Tento makeup si schovávám až na léto, údajně zamaskuje všechny vady kůže + je proti celulitidě a navíc je voděodolný, což je super! :)
Popřípadně máte někdo s tímto už zkušenosti? :)

This I got by my friend and I say wov, I did not know about it. It for my news in cometics. :) Do you have some experience with this "makeups" ?


6 komentářů:

  1. Mě strašně láká ten set na úpravu obočí. Plánuji si ho už dlouho koupit :D :) Hezký článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus ho :) je dobrý! :) jen těch barev je fakt málo :(

      Vymazat
  2. Hello from Spain:great purchases. Keep in touch

    OdpovědětVymazat
  3. Ten set na obočí by se mi šiknul.

    OdpovědětVymazat