...: black time outfit

pondělí 13. dubna 2015

black time outfit

Ahojky v dnešním postu uvidíte můj včerejší outfit, o kterém jsem se vám lehce zmínila ve včerejším příspěvku, který můžete nalézt ZDE. Pokud jste  příspěvek neviděli a ani nechcete, zkrátím to tedy. Outfit jsme fotily při včerejším výletu do Kuřimi, Tišnova (za dědou, který je v nemocnici) a Brna.

Proč se můj outfit nazývá BLACK TIME? Zcela jednoduchá odpověď, hlavním prvkem mého outfitu je jak jinak než černá :D! 

Jinak pokud se ptáte, co tady dělám tak "brzo" odpovím stručně, měla bych se učit :D. Jak jsem nastoupila do školy absolutně nic nestíhám. Písemky jedna za druhou (začátek ve středu právem), příprava na  TSP (kdo nezná - testy studijních předpokladů), hledám doučko na výtvarku, protože dělám oborovky :D a do toho všeho za 3 týdny závěrečky v autoškole... Motá se mi z toho všeho hlava až je mi špatně xD. 

Modro dne: Co jsem si navařila, to také mám :D.



Hi guys this is outfit that I mentioned yesterday in HIER. If you don´t read this I will write to you about this now. We took a photos of this in Kuřim, in Tišno (We visited grandpa in hospital.) and in Brno (in CZECH).

Why black time? Beacuse the main element of this is black colour! And maybe you will see my watches on my left hand (small and brown).

And why I´m in hier now? Because I should learn law to school, on Wednesday test. But I´m so lazy :D.





 Handbag - Addidas 99CZK, Suit - Kik 279 CZK, skirt - Kik 139CZK, shoes - CCC 299CZK, sunglasses - Interspar (Budapest), Scarf - Morocco, Coat - Bershka, Watches - Croatia


2 komentáře:

  1. Sluší ti to, ale místo tenisek bych zvolila jinou obuv. Mimochodem, ten kabát je moc hezký :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) no měla jsem původně v plánu podpatky, ale v tom by mě za ten den bolely nohy, tak jsem dala přednost tenniskám O:) :D

      Vymazat