...: miluji proužky! I love strips/ outfit

neděle 17. května 2015

miluji proužky! I love strips/ outfit

Ahoj po krátké odmlce se k vám vracím s novým outfitem, ve kterém uvidíte hned dva nové kousky, které blíže popíšu v příspěvku s názvem New in. Jedná se o šátek s květinovým vzorem a pruhované tričko - od toho ten název příspěvku.

Jinak za mojí odmlkou se skrývají příjímačky, které jsem psala minulý týden o víkendu. Tak mi držte palečky ať z toho něco bude! ;) Nechci znít namyšleně, ale myslím si, že jsem chytrá dost, jen mi občas trvá než mi něco dojde, ale to určo nebudu jediná, že? :D 

Kromě příjímaček, se připravuji na oborové testy z výtvarky a jelikož jsem nekreslila od základky, jde to se mnou a mým "talentem" trochu pomaleji, ale prý dělám pokroky, tak aspoň něco ne? :) BTW. pokud chcete někdo vidět moje kresby, tak je dávám na instagram pod názvem SOMETHINGBYKATE a jinak je možná uvidíte v nějakém instapostu. 

Během toho všeho se u mě objevily problémy se zdravím... člověk dobere jedny prášky a už aby bral zase jiný... ach jo :( Tak snad to bude dobrý.

Co vy? Také máte tak málo času? Přijde vám stejně jako mně, že v dnešní době je vše ve spěchu? 

 English:
Hallo, today I add new outfit with my new t-shirt and scarf, that I will describe in next post with name: NEW IN. 

Last week I wrote entrance tests. Wish me good luck please :). 









6 komentářů:

  1. Hello from Spain: I really like your outfit. It is very trendy. Keep in touch.

    OdpovědětVymazat
  2. Tričko je fakt krásný, hlavně jak má na ramenou krajky. Kdybych se měla znovu hlásit někam na střední tak na žádnou nejdu. Protože příjmačky z matiky a vědět že budu muset maturovat z ní bych opravdu nedala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) a na střední se nehlásím :D, ale na VŠ, bohužel i tam byla ta hnusná matematika :((( je snad všudéééé

      Vymazat