...: Inline outfit

středa 17. června 2015

Inline outfit

Ahojky,

Pamatujete si aktivity, které jste dělali jako děti? Také jedna z vašich aktivit byla bruslení?

 Jako malá holčička jsem začínala bruslit na bruslích se čtyřmi kolečky, které jsem zdělila po moji mamince. Bruslilo se mi na nich skvěle a nikdy jsem nechápala, jak můžou moji kamarádi bruslit na těch nových bruslích, co mají kolečka jen v jediný rovině. Nechápala jsem, jak můžou držet rovnováhu, přemýšlela jsem jak to vůbec dělají a bála se toho dne až já dostanu ty svoje moderní. 

Čas utíkal a mě noha rostla (u dětí se zdá, že všechno roste dvakrát rychleji), moje staré brusle byly malé a navíc je měla zdědit sestra. Už byl čas na jednořadové (v dnešním pojetí: inline), už měla přijít ta dlouho očekávaná chvíle, na kterou jsem se z jedné strany těšila, záviděla jsem moderní brusle a z té druhé strany přeci jen hrozila. 

Nakonec se to podalo a bruslení, i když jsem několik let vynechala, mě drží do teď. Bruslím tak 10 krát do roka, když je čas a chuť a hlavně, když na to nezapomenu, vezmu své inline na chatu a zkouším, co dovedu. Abych pravdu řekla moc mi to nejde a jsem ráda, že se nevymelu. Ale i malilinkaté pokroky a trochu pohybu stojí za to ;)

To je ode mě pro dnešek vše a přeji hezký večer.




Hi guys,

Do you like skating? :)I prepare for you my outfit for skating.




Nike t-shirt: Hervis; Addidas sport leggins: Sportisimo; protectors: Sportisimo

2 komentáře: