...: Chorvatsko 2/ Croatia 2

neděle 2. srpna 2015

Chorvatsko 2/ Croatia 2

Ahoj, dnes mám pro vás pokračování včerejšího článku o mé dovolené v Tisnu. Doufám, že vás moc nenudím a že si to opět rádi přečtete. Tak tedy: 

Pondělí  probíhalo v podstatě stejně jako neděle, den jsme započali koupáním v moři a večer skončili ve městě, jediné co se změnilo, bylo, že místo zkoumávaní obchůdku jsme zkoumali místní restaurace, aby jsme vyzjistili speciality a ceny. Plus jsme poprvé ochutnali místní zmrzlinu, která popravdě nebyla až tak dobrá.... :) 

V úterý jsme se šli opět koupat, co taky dělat jiného, když je pařák a jste u moře, že? :) .Tentokrát jsme se s kamarádkou rozhodly, že po cestě uděláme nějaké fotky, což byl super nápad, vzhledem k tomu, že jsme předtím téměř nic pořádného neměli a jako správné holky se musíme fotit všude a ve všem možném aby pak bylo na výběr z více fotek :D
Večer jsme se rozhodli jít společně na kostelík, který se tyčil na kopci nad našim apartmánem. Výhled odtamtud byl opravdu pěkný a viděli jsme i zapadající slunce. Po venkovní prohlídce kostelíčku jsme vyrazili do města, tentokrát prozkoumat druhou stranu ostrova - tu pevninskou, na které jsme ještě nebyli. Popravdě moc nás neoslovila a byli jsme rádi, že jsme na naší více akční straně (tím myslím, víc hospod, víc barů, víc hudby, víc ruchu).
Poté rodiče skončili na pivku v apartmánu a my se šly podívat na venkovní operu.


ENGLISH:
Hi for today I have the next post from Tisno. I hope they're not bored from this post. 
Monday - is the same such as Sunday, but in evening we looked after local specialties and prices. And we got ice cream.

Tuesday - the day started with swimmin in sea, we took a first photos and the evening we go to the church, that was near our apartmans. After this we went to  the other site of Tisno - on the
mainland part of the city.





2 komentáře:

  1. Jojo, mluvíš mi z duše - je třeba se fotit pořád a všude :D
    Dovču ti trošinku závidím (v dobrém, samozřejmě) - taky bych hrozně ráda někam vypadla:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba ještě někam pojedeš ;) a pokud ne, určitě si to vynahradíš za rok a třeba rovnou dvojtou dovolenou :) :D

      Vymazat