...: Noc plná zázraků/ Listy do M

sobota 28. listopadu 2015

Noc plná zázraků/ Listy do M

Ahoj, 
jak jste si mohli všimnou během posledních týdnů jsem nepřidala na blog absolutně nic. V čem je ta chyba? Není čas! Nebo on by se možná nějaký našel, jenže člověk - tedy já, přijede pozdě ze školy a nic se mu nechce, o víkendu snaha o učení - zápočty se blíží... a jediná doba, kdy se najde malá chvíle je mezi tím vším. Avšak já líná osoba si radši pustím film, dám teplý čaj, nejlépe zelený, či ovocný s rumem a zapálím svíčku. Hezky v pohodě, v klidečku.... No a jelikož se nám blíží Vánoce a já jsem celkem šílenec do Vánoc, nejde mi ani tak o dostávání dárků, ale spíš o tu krásnou atmosféru, světýlka, rozzářené oči čekající překvapení a podobně. Proto jsem už před týdnem začala s pouštěním vánočních filmů. U mě celkem nic nenormálního, občas si pustím něco i v létě :D. Jsem blázen a co?! :D. Ale teď už to není občas, ale spíš často :D.

Prvním filmem, který jsem si pustila je Noc plná zázraků či Listy do M. Kdo zná, tak jistě ví, že se jedná o polský film. Toho jsem se při stahování trochu obávala s polskými filmy jsem neměla žádnou zkušenost a ty český moc nemusím, jsem typický milovník hlavně amerických filmů. Avšak Noc plná zázraků překvapila a nadchla. Jedná se o film, který je tak trochu podobný Lásce nebeské (Love actually), kde se vyvíjí několik jednotlivých příběhů, které se časem propojí.

FILM DOPORUČUJI :).

 En:
Hi, do you know Listy do M? It's polish film and it is similar such as Love actually. At first I was scared, but then I fell in love with this movie. 

Sorry for mistakes in english :)



pictures: google.com

3 komentáře: