...: Co jsem dostala k Vánocům 2/ What I gor for Christmas 2 - clothes...

středa 30. prosince 2015

Co jsem dostala k Vánocům 2/ What I gor for Christmas 2 - clothes...

Ahoj, jsem tu s pokračováním článku, co jsem dostala k Vánocům 2, v tomto příspěvku vám ukážu nekosmetické věci (v prvním byla hlavně kosmetika) a převážně oblečení, ukážu vám i moje předvánoční nákupy ať je sem nedávám zvlášť a není toho na vás příliš. Už teď si myslím, že někteří z vás musí mít po krk těch článků o Vánocích, co kdo dostal a tak, navíc, když už je pár dní po nich a čeká nás zítra Silvestr a oslavení Nového roku. Pro ty z vás, kteří už tento typ příspěvku nemusí se omlouvám...
Pravděpodobně - ehm pokud se k tomu dokopu :D, vám ukážu můj Silvestrovský outfit, tak se můžete těšit. :) Asi se bude nést v duchu černé, zlaté a hnědé, no uvidíme, stále přemýšlím nad detaily.

Hi today I add next post, that is called What I got for Christmas part 2, In this post are include clothes, I hope that you are not boring from similar post on the other blogs, if you are, I´m so sorry. :) BTW. tomorrow I will add outfit for New year´s party. I hope that you will enjoy this. Have you a good day guys.

 Ták začneme hezky z lehka se šperky a slibovaným baby lips balzámem.



High school musical moc nemusím, ale to Ježíšek nemohl vědět, když mi přinesl tyto sluchátka. 
Netradiční dáreček-nedáreček k Vánocům od kamarádky, která přiletěla z erasmu/ Presents by my friend - tentoura
pyžamko/ pyjamas
A poslední fotka s malými předvánočními nákupy, aneb bylo hrozně moc potřeba :D/ These pieces I bought before Christmas.

8 komentářů:

  1. Pyžama k vánocům jsou vděčný dárky, já obecně ráda dostávám pyžama a spodní nebo ložní prádlo, protože jsou to přesně věci, za který hrozně nerada sama utrácím :D

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Amazing post. All best in the New Year

    http://looyourself.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárečky, sluchátka bych rozhodně potřebovala a asi by mi bylo jedno jestli na nich je to nebo tamto :-) Pyžámka jsou pěkná, kabelka se šperky bych brala hned.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no sluchátka... High school musical vážně nezbožňuji, ty roky jsou už dávno pryč, ale jsem za ně taky ráda, jen přes ně budu házet vlasy :D.

      Vymazat