...: OOTD 27.12.

pondělí 28. prosince 2015

OOTD 27.12.

Ahoj, jak si užíváte volných dnů mezi svátky? Jezdíte na výlety, za rodinami, či koukáte doma na pohádky? Já od každého trochu... dny kolem Vánoc, jak jsem už psala se točily hlavně v rodinném okruhu, hurá k dědovi, který měl pro nás přichystaný balíčky (uvidíte v dalším příspěvku), k babičce, která pro nás měla přichystaný další nášup cukroví na ochutnání (už se těším do posilky, cítím se jak hroch :D), hurá do Brna, kde nás čekal povánoční oběd a malé překvápko...
  Na jednu stranu se strašně těším až bude po svátcích a bude konec toho cukroví a ochutnávek, jak tomu někdo říká, na druhou stranu, jsem ráda, že je volno, aspoň teď mám šanci se vidět se všemi, na kterých mi záleží, člověku během školního roku přeci jen schází přátelé, kteří jsou zatížení učením a ještě k tomu jezdí úplně do jiného města, také se vídám častěji s přítelem, ale jak se říká nic se nemá přehánět a tak bych nejraději využila volna i k nějaké akční činnosti a jela objevovat neznámá místa něco nového poznat, ať už sama (což by nebyla taková zábava a asi bych si to netroufla - já posránek :D), nebo s někým a společně se zasmát a něco prožít. :) 
Co se týká outfitu mám na sobě téměř samé nové kousky,  které jsem dostala k Vánocům. Blíže je uvidíte ještě v jednom z vánočních příspěvků s dárky. 




Hi guys, how are you today? Have you a christmas holiday? And what do you do? Do you go to trip, or to your family or watch to TV? I visited my all family, the first christmas day I was at my grandpa and he had some presents for us and in the afternoon I visited my grandma a we tasted her sweets (I need go to gym :D). At saturday we was in Brno, in there live next grandma. We had a good lunch and we got a small presents for Christmas by her. (cosmetics products - see in next post)
And other days? I spend time with my friends and my boyfriend, I like this time, when all people around me have some times for me, but I would like to go on some trip and explore a new places... :)

 And outfit? I have a new clothes from Christmas.
Sorry for mistakes in my english O:)
 









Jacket: C&A, shoes: CCC

4 komentáře:

  1. Já celý svátky jen jedla a koukala na televizi :D

    Supr šála :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš, já bych zase klidně brala, aby ty svátky byly delší. Obžerství mi nevadí.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ti úpřimně závidím :), mně to nevadí tak první den, pak už toho mám po krk xD

      Vymazat