...: Time in BRNO

čtvrtek 25. února 2016

Time in BRNO

Kdo by řekl, že návrat do školy bude tak unavující... a opět nebudu nic stíhat. Po dvou týdnech vyspávání šok v podobě brzkého vstávání, sedění na dlouhých nudných hodinách, i když některé byly super, to se musí uznat. Například hodiny znakovky, nebo včerejší poslední dvouhodinovka teorie sociální práce, kde se rozjela taková diskuze, že i vyučující slzela smíchy...
Dneska nám naštěstí odpadlo vyučování a já můžu přidat další článek na blog, jupí! Víkend byl poměrně náročný - chápejte sobota. Dopoledne jsme vyrazili za babčou do Kuřimi, kde nás čekal oběd. 

Comeback to school is so exhausting. After two weeks holiday with sleeping I must early wake up and sit all day on boring lessons.  Although lesson of sign language is super. Today I have not school and I can to write this post on blog. The weekend was hard - saturday. In the morning we were in Kuřim on lunch and in afternoon we went to Brno.


V odpoledních hodinách jsme se vydali do Brna, kde následovalo hledání zázračné čelenky na ples, která mi zachrání účes. No upřimně, buď špatně hledám a nebo čelenku neměli ani v Mangu, Reservedu, Camaieu, New Yorkru. V H&M sice byly, ale jen ty na gumku a to jsem do účesu nechtěla. Nakonec jsem ulovila v New Yorkru ve slevě takový kroužek s kamínky na krk, který sedí i  skvěle do vlasů. Nejdůležitější bod splněný. 

In Brno I sought headband for ball (or prom - not mine). I was in H&M, Camaie,Mango, Reserved and in New Yorker. But i found only bracelet which I could use in hair. The main point was done.

 Protože nám zbyla ještě chvilka času rozhodli jsme se vyrazit na procházku kolem Špilberku, prý tam je ZOO, no nebyla, ale procházka byla příjemná.
Večer mě čekal studentský/ podle ségry maturitní ples, na který jsme vyrazily společně se sestrou a holkami. Koupila jsem si 5 lístků do tomboly a opět vyhrála, i když bylo docela vtipné nosit sebou všude těstoviny. :D. Po dlouhé době jsem se dobře bavila asi nejlépe za poslední dva měsíce. Šla bych znova.

Because we had a some time, we decided to go on walk around Castle of Spilberk, we heard about ZOO in park, but it was not there. The walk was great.
At evening I went with sister and friends to ball. I bought a five tickets for the raffle and I won a pasta. It was funny to go around with this. After long time I spent a great time.
 picture from ball in:
follow me on fb:

8 komentářů: