...: Adidas - BORN ORIGINAL

sobota 12. března 2016

Adidas - BORN ORIGINAL

Jsou to přibližně čtyři měsíce, kdy jsem shlédla video Petry lovely hair, ve kterém byl zmiňovaný právě tento parfémek, pod video přiložila odkaz na parfums.cz, kde se mohl kdokoliv zaregistrovat a požádak o violku na vyzkoušení zdarma. Nejdříve jsem se zaregistrovala já a později i má kamarádka, které jsem dala vědět.
Vůně nám přišla trošku déle než měla, nepamatuji si, kdy přesně, ale nějáké to malé spoždení tam bylo a přišla v malé obálce.


Tato parfémovaná voda je spíše pro ženy, které mají rády sladší vůně, voní sladce po broskvích a vydrží celý den. Já osobně sladké vůně příliš nevyhledávám a když už, tak jemňounké, ne tak výrazné. Za to moje kamarádka byla s vůni nadšená, že broskvové vůně miluje. 

 Jsem ráda, že jsem tuto violku obdržela zdarma, protože jsem si aspoň udělala obrázek o vůni z eshopu, kdybych si ji chtěla objednat, aspoň bych si ověřila, jestli je pro mě, či vůbec. 
 Co opravdu chválím je "ta" výdrž. Málo kterou vůni cítím ještě večer.  

Neznáte nějaké eshopy, ze kterých jde před objednáním nejdříve získat vzorek parfému zdarma? Kolikrát se poohlížím, ale když člověk neví jak to voní, je to těžké... 
 Máte rády Born Original?

I got this tester by parums.cz. This parfum is not for me, beacuse it smells like peach. And I don´t like so sweet scent of perfume. But stamina of perfume is very good.
 Do you know this parfum? Do you like this? 

7 komentářů:

  1. Sladké vůně mám nejraději. Eshopy, které posílají vzorky bohužel neznám, ale bylo by super, kdyby to dělaly všechny. Usnadnilo by nám to život a případné vracení zboží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si můj opak :D ale každému sedí něco jiného. :)
      Jj to jsem měla přesně na mysli:) proto by to bylo lepší.

      Vymazat
  2. I don't know this perfume and I'm also like you, I don't like very sweet smell.
    Have a lovely Monday!
    Dusana :-)

    http://wonderfullifeasmom.blogspot.fr/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow I am happy that you have a same flair as me. :)
      thank you for pleasant comment. :)

      Vymazat