S tímto receptem jsem si tak trochu lámala hlavu, ačkoliv si asi budete říkat, že na této buchtě není co zkazit, musím vás vyvéct z omylu, je co zkazit, já jsem toho jasným příkladem. Když jsem ji dělala poprvé já chytrá dala do hrnku s cukrem dvě lžíce soli a protože jsem pořád ten začátečník, nenapadlo mě, že když tu sůl neoddělám přebyje všechen cukr. Po upečení buchta byla normálně slaná až tak, že i mamka prohlásila: "Ani pes by to nesežral." No jo stane se. Při dalším pokusu - při druhém, se mi už buchta povedla a já ji teď můžu konečně ukázat světu.
Jo a málem bych zapomněla, buchta je hrníčková, takže pohoda.
Ingredience Ingrediens
2hrnky žitné mouky 2mugs rye whisky flour
1 hrnek mléka 1mug of milk
1 hrnek třtinového cukru/ 1mug of sugar/
nebo 5pl medu or 5 tablespoon of honey
1vanilkový cukr 1vanilla sugar
1 prášek do pečiva 1baking powder
1vejce 1egg
1čl skočice 1teaspoon of cinnamon
haha aj mne sa veľa krát podari , že ukuchtim niečo čo vyzerá katastrofalne! :D
OdpovědětVymazathttp://fashion-paradis.blogspot.sk
jupí nejsem sama :-D
VymazatMňam, vyzerá super :)
OdpovědětVymazatMy blog : THE COLORFUL THOUGHTS
Děkuji :)
VymazatTaky se mi už párkrát stalo, že jsem musela jídlo vyhodit. :-D Mám ráda hrníčkové recepty, tak možná vyzkouším. :-)
OdpovědětVymazatwelcometomyworld
pokud budeš mít chuť a čas určitě vyzkoušej, je to za chviličku:)
VymazatVětu, že na téhle buchtě/receptu na cokoliv není co zkazit, beru s rezervou, já jsem schopná zkazit úplně cokoliv v kuchyni :D
OdpovědětVymazatAnother Dominika
hele já taky :D na poprvé jsem to zkazila... xD, ale je fakt, že hrníčkové buchty jsou jednoduché.
Vymazat