...: Moje výhra v giveaway/ I won...

sobota 16. dubna 2016

Moje výhra v giveaway/ I won...

Ahoj ve středu krátce po poledni mi dorazil balíček, který jsem vyhrála u Marti na blogu vmemzivote.Jednalo se o velkou narozeninovou soutěž při výročí jednoho roku od založení blogu. Balíček se skládá převážně z kosmetiky od Oriflame a dále od Balei. Z balíčku jsem nadšená, nejen že miluji kosmetiku a mám ráda i Oriflame i Baleu, ale také díky tomu, že je to v podstatě moje první a hlavně největší výhra, dříve jsem vyhrála ještě tři obrázky ke stažení z blogu anna-and-klaudia. Dva z nich pro představu přidám níže. 
Co se týká Marti už jsem ji sice poděkovala, ale ještě jednou veřejně děkuji, jsem moc ráda a děkuji i za dobrou domluvu při posílání balíčku. :) 

Hi on Wednesday I got packet, that I won by Martina on this blog. It was a big birthday copetetition and there are products by Oriflame and Balea.  I am so satisfied with this packet, it is my "first" and big prize. I thank you Martina. :) 
Btw. my first prize in giveaway are pictures and I won these by Ania on this blog.

Kosmetika přišla ve větší bublinkové obálce, bohužel skrz špatné zacházení pošty byla trošku pomačkaná... (balíček pošťák tahal až někde ze spodka.)
Po otevření obálky jsem ucítila nádherné vůně a uviděla hoooodně moc produktů.
V balíčku kromě kosmetiky byl také vzkaz od Marti.

Soli do vody byly zabalené v jednotlivých sáčcích a poté ještě v pytlících.

Péčo o obličej, krém a tonikum. 
Dekorativka: řasenka a zatím musím říct, že její kartáček se mi moc líbí. A fialová tužka na oči. 
Něco na péči o rty: BB balzám a zázračný kelímek. 

 A malé překvapení na nehty, krásný jarní motiv kytiček.
 To je vše od Marti a teď obrázky od Aniy.
It is all by Martina and now by Ania.


12 komentářů:

  1. Takových krásných věcí, super výhra :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Super výhra. Taková věc vždycky dokáže zvednout náladu i přes tu katastrofální českou poštu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já tak strašně ráda dělám druhým radost. Ten BB balzám nepoznám, dívala jsem se jen dovnitř krabičky zda je všechno v pořádku, ale neotvírala jsem ho a musím říct, že po otevření jsi mě na něj nalákala, vypadá dobře. To, že byla obálka pokrčená, nevadí. Hlavně, že výrobky v ní byly v pořádku. :-) Tak ještě jednou gratuluji a užívej výhry. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá hezky to je pravda a také krásně voní jak po meruňkách. Ano to je hlavní, že jsou v pořádku, jsem ráda. :) ale tak či tak to zacházení pošty je hrozný... a děkuji. ;)

      Vymazat