...: Dermacol 16H lip Color

čtvrtek 19. května 2016

Dermacol 16H lip Color

Ahojky, původně jsem vám dnes chtěla ukázat video z koncertu Slzy, ale bojuji už dva dny s movie makerem, stále hlásí pád a já nevím jak na něj. Doufám, že problém brzo vyřešíme - taťka vyřeší a video vám budu moci ukázat. Trošku jsem si vyhrála:) 
 Abych aspoň něco  přidala, rozhodla jsem se udělat recenzi na moji úplně nejoblíbenější rtěnku od Dermacolu 16H lip color. Dlouho jsem se zabývala tím, jakou asi rtěnku moje kamarádka Lenča používá, měla sytě červené rty, které vydržely dlouhý den ve škole. Vysvětlila mi, že je to ta slavná šestnácti hodinová rtěnka. O této rtěnce jsem slyšela již dříve, ale nevěřila jsem ji a říkala si, že za tu cenu ji rozhodně kupovat nebudu. Avšak po radě Lenči jsem zjistila, že rtěnka za to fakt stojí a tak jsem si ji pořídila k Vánocům a od té doby je moje bestka. 

Hi I wanted to add post with video with czech group Slza, but I have problem with movie maker. So I add post with my best lipstick. It is Dermacol 16H lip Color.I got tip for this by my friend Lenka, who was very satisfied with this. 
Moje rtěnka je v odstínu 7,  je to taková tmavě červená barva, možná trochu do růžova. Rtěnka se skládá z dvou částí, barevné báze a ultra lesku s jemnou péčí, který se nanáší vždy minutu, či dvě po rtěnce. Jinak by rty lepily.

I have lipstick shades 7, it is dark red. Lipstick is devided to two parts, one of this is lip color and second is intense gloss and extra care. This have to be apply over lip colour after 1 minute or two minutes.
ultra lesk s jemnou péčí
Pigmentace rtěnky je skvělá a drží dobře, vydrží opravdu 16 hodin a možná i déle. Když si ji nanesu ráno než jdu do škole a večer si neodlíčím rty, ráno mám stále zbytky na rtech.
 Nevýhodou rtěnky je, že ne všechny odličovače ji odlíčí, navíc jsem si všimla, že když si dám hodně horkou kávu, tak začíná lehce blednout.

Pigmentation is great and lipstick color is rich, it is on the lips all day, sometimes until dawn.
výsledek
 
Rtěnku jsem si koupila v Dm zhruba za 160korun.
Máte zkušenosti s touto rtěnkou? Líbí se vám?

Do you like this lipstick? Do you know this?


12 komentářů:

  1. Jupis, kamarádka Lenča je slavná a tuhle rtěnku miluju, jen jak mám tu úplně červenou, blbě se odličuje, ale mám ji taky strašně ráda a jsem ráda, že moje rada nebyla na zmar :-):-*

    OdpovědětVymazat
  2. Nemam s nou ziadne skusenosti ale vyzera velmi dobre:) hodi sa tii ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že jsem zvolila tuto barvu, ale do budoucna chci více:)
      Děkuji ti za komentář.

      Vymazat
  3. Zatiaľ s ním nemám žiadne skúsenosti, ale vyzerá úplne super! Má krásnu farbu.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. to ano:) jsem ráda, že se ti také líbí:)
      Děkuji ti za komentář.

      Vymazat
  5. Já už jsem nad ní přemýšlela, ale nechtělo se mi za ni dávat tolik peněz. Já teda těmto rtěnkám věřila už od začátku. Respektive od té doby, kdy jsem byla na jedné party a měla jsem ji ještě druhý den odpoledne.:D
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to taky mívám:D už mi dokonce přibyla další do sbírky.:)

      Vymazat