...: Hokej a já koukám jinam/ new outfit

pondělí 9. května 2016

Hokej a já koukám jinam/ new outfit

Půlka národu sedí u hokeje a půlka dělá něco jiného stejně jako já, právě si vychutnávám samotu v pokoji při hororu. Znáte Případ č.39? :) 
Jsem člověk, co hokej nevyhledává, ale odpor k němu nemám. Občas zajdu s kamarádkami na místní zápas -občas, chápejte naposled před rokem. Občas si pustím hokej v televizi, ale vydržím u něj max. čtvrt hoďky a věnuji se něčemu jinému. Jako právě teď. Ale nebojte, informátory mám a tak mi po celou dobu hokeje chodily na chat góly.

Somebody watch ice hockey on the TV and somebody do something else as I do. Now I am watching on Case 39. 
I am person who don´t watch hockey regularly, but sometimes I go with my friends on a local hockey match - I was last year. Sometimes I watch on TV, but I watch only a few minutes. But you don´t afraid I have friends who write me about goals.




Outfit jsme fotily v sobotu na zahradě u mé tety, byl to skvělý den, počasí nám přálo, do toho nějaký ten cider a šlo se na věc. Teď jsem  na těch ciderech docela závislá, kdo by odolal této jablečné šťávě? 
V outfitu můžete vidět Adidas pytlík/vak na záda. Nejsem vyznavačem těchto vaků, nejčastěji jej nosím na kolo, pro mě je to lehčí verze batohu. 

Outfit is from saturday. I was at my aunt´s garden. The weather was nice and we had ciders. It was great time. 
In my otfit you can see Adidas bag. I  usually wear this bag  on my bike.




 Jeans blouse:  Takko fashion, Leather jacket: Primark, Pants: Style Moda, Shoes: Primark, Sunglasses: Croatia, Adidas Bag??? Earrings: Pepco

Jak jste na tom vy, díváte se na hokej aktivně, pasivně, či vůbec? Líbí se vám outfit a vaky na záda? 

Do you watch ice hockey in TV? Do you like my outfit and bag?

19 komentářů:

  1. super outfit strašne sa ti hodiii ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ja tiež hokej veľmi nepozerám :) veľmi sa mi páčia tvoje okuliare a bunda ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na hokej taky nedívám, vůbec mě nezajímá. Outfit je celkově moc pěkný a sluší ti. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Hi Lovely blog... would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog leaving a comment so I can follow back. Thank you. ♥ ♥
    http://thatisammore.blogspot.it/
    That’s amore

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, aký super outfit!
    Ja naopak hokej pozerám celý a až príliš ho občas prežívam :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak s hokejem jsme na tom stejně :-) nedívám se, nijak mě nezajímá ale ráda se dozvím jak to celé potom dopadlo. Cidery miluji, začíná teplé období takže určitě vyzkouším zas nějakou novinku :-) . Outfit se mi líbí, hlavně džínové triko. Proti vakům nic nemám, přijde mi to fajn když potřebuješ přenést pár věcí a nechce se ti otravovat s kabelkou a batoh je příliš velký. Vak zatím nemá, hold zaostávám ale kdybych na nějaký pěkný narazila, klidně si ho koupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů jsem ráda, že jsme na tom s hokejem i cidery podobně, já doufám, že novinky budou a budu ochutnávat další a další verze. V něčem je to pro mě lepší než frisco:D.
      A s tím vakem určitě nezaostáváš, kdyby mi ho mamka nedala, asi bych ho také stále neměla. :)Ale fajn je, to se musí uznat.

      Vymazat