...: Lipo, Sebastian a Muzikanti dětem/ concert

sobota 4. června 2016

Lipo, Sebastian a Muzikanti dětem/ concert

V sobotu jsem se byla podívat společně s přáteli na akci zvané Muzikanti dětem, jak už jsem psala v článku zde, jedná se o charitativní akci, která je pořádána každý rok a na které se vybírají peníze pro děti z Březejce. Tento rok se mimo jiné účastnili akce dva z mých celkem oblíbených interpretů a to Lipo a Sebastian. Kromě nich na akci vystoupili také Vašo Patejdl, Like-it, Street69 a další.

Hi it is post about Musicians for children. It was event which was  last saturday in Velke Mezirici, In there were a few czech groups such as Lipo or Sebastian or slovak singer Vašo Patejdl.

Celkově z akce mám smíšené pocity. Nejdříve trošku vázla domluva, poté jsem nestihla celé vystoupení Lipa a Sebastian mě zklamal playbackem... co mi říkaly kamarádky, má problémy se zdravím a musí ho používat, ale bohužel bylo to trošku okatý, zvlášť když vypadl mikrofon a playback hrál dál... Jinak celkově se mi vystoupení líbila, písničky obou interpretů mám ráda, Lipovi texty mají pro mě hloubku a Sebastianovi písničky se skvěle zpívají a naladí mě na veselou vlnu. 
Po koncertě jsem ještě stihla chvíli Street69, který možná můžete znát ze zábav, z Prahy z koncertů? A dál jsem pokračovala směrem bowling posedět, pro mou smůlu, vzala jsem si blbé boty a tak jsem si ani nezahrála, ale shledání to bylo suprový a chupito pak taky :D. 
Jinak přikládám opět video z vystoupení a můj krátký úvod ještě z domů. 
There is video from concert.:)

4 komentáře:

  1. Březejc znám, tam pracuje moje teta jako učitelka na speciální škole :-) Koukám že jsi si koncert užila, na playback dnes zpívá skoro každý, no je to škoda. Co se týče kapel a zpěváků, moc na tyto interprety nejsem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jů tak to je náhoda:) je to kousek od nás:). Koncert jsem si užila to ano, ale jak píšeš, že na ně nejsi, tak moje úplně nej. nej. nej. také nejsou:)! ale mám je ráda a jsem ráda, že jsem je viděla.

      Vymazat
  2. Musela to být celkem dobrá akce. Taky by mě na koncertě zklamal playback.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem tvoje fotografie, tá neskutočná energia, ktorá z nich vyžaruje ♥

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat