...: Aspoň čepka hřeje/ cap

neděle 27. listopadu 2016

Aspoň čepka hřeje/ cap

Ani nevím jak začít, je toho tolik, co mám na mysli a přesto nějak nemůžu se vypsat... je spousta věcí, co mě trápí a spousta věcí, i maličkostí, které mi působí radost, například mi udělala radost tato čepice... ani jsem nedoufala, když jsem o ni požádala, že bude tak dobrá, jak je. Dokonce se zalíbila i mé kamarádce, která má podobnou a div jsme si je nespletly, naštěstí mám ji spešl o ozdobné knoflíčky, které čepici dělají zajímavější.
 A tak i když mám náladu pod psa, musím zaklepat na dveře aspoň mi je teplo na hlavu a zdraví se mě tak nějak drží, co je také důležitější než právě zdraví že?:) 
Jestli se odhodlám bude brzy povídací článek, který tu dlouhou dobu nebyl.

I don´t know what I should write. I am thinking of lot of things. But I don´t write it about it now. A few things make me so  unhappy and a few things make me so happy. For example this cap. I am so happy that I got this. It looks so good.My friend has a similar cap but mine is special, because of it has original buttons.And so when I have a bad mood I have a good cap for cold weather and I am health. It is important, is not it?

A teď zpět k čepici. Ačkoliv na výběr bylo hned z několika barev: bílá, černá, tmavě šedá, zelená a světle šedá. Zvolila jsem právě světle šedou, která se mi skvěle hodí k bundě. Nebo si to aspoň myslím:D. Čepice je na dotek z příjemného materiálu, řekla bych něco ve stylu úplet.  
On eshop are many varieties of caps. You can choose white, black, dark grey, green, lite grey and I have chosen light grey. The cap is from nice material.


Popis a informace o čepici ze stránky/ informations from eshop:
 Dámská zimní čepice se dvěma knoflíky je stylovým doplňkem do chladného počasí. Pokud hledáte příjemnou čepici, kterou budete moct kombinovat s různými modely oblečení, je pro vás tento kousek tím pravým. V nabídce najdete několik pěkných barev.
  • Materiál: umělé vláknoMaterial: Man-made fiber
  • Barva: zelená, černá, bílá, tmavě šedá, světle šedá
  • / Color: green, black, white, dark gray, light gray
  • Obvod hlavy: 54 - 62 cm/ Head circumference: 54-62 cm
  • Délka: 23 cm/ Length: 23 cm
  • Balení obsahuje 1 kus/ Package includes 1 piece
  • Cena čepice 105 KČ/ Price caps CZK 105

Pokud se vám čepice zalíbila tak jako mě, najdete ji na stránce postovnezdarma.cz 
 If you like this cap, you will check postovnezdarma.cz. 
Jinak dneska se pustím do rozepsání článku o Teufelllauf v Hollabrunnu, na kterém jsme byly včera a bude i video... tak snad na něm něco uvidíte:).

14 komentářů:

  1. Your lipstick is so pretty, love this pink shade! x

    Yiota
    PinkDaisyLoves

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc hezky. Já jsem si z postovnezdarma zase vzala rukavice v podobě ježečka, takže jsem velmi zvědavá, jak budou vypadat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jůů ty rukavice jsem viděla na stránce a jsou boží:) jsem zvědavá jak se ti budou líbit:)

      Vymazat
  3. Čepička je krásná! Hlavně tím, že je upletená! :)
    Na mém blogu je giveaway o krásné náramky Deltimo, tak se určitě Ty i Tvoji čtenáři koukněte, ať si třeba uděláte radost ještě před Štědrým dnem! :)

    Giveaway o naramky Deltimo

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná čepice, taky jsem si nedávno jednu pořídila a mám z ni radost

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavá, já jsem letos ale víc na bambulky no :)


    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bambulky jsou super!ale takových čepic mám zatím dost:)

      Vymazat