...: Už to začíná.../ it´s starting + ootd coat

sobota 3. prosince 2016

Už to začíná.../ it´s starting + ootd coat

Pomalu se sype z nebes, lehce dopadá na zmrzlou zem a tvoří bílou pokrývku. Vypadá to jako pohádka, jako ledové království. Je to nádhera pomyslím si, koukám z okna a sním o tom, jak mi bílé drobné vločky lehce dopadají do vlasů a užívám si té nadílky, do té doby než vyjdu ven ze dveří. Zima! Tuhne! Bílé cosi mi lítá do obličeje, promoká mi bunda, lepí se to na boty a místy to klouže. To je nadělení pomyslím si, ale tentokrát v horším slova smyslu. Vymrzlá sotva dobíhám autobus a nemůžu se dočkat až se prohřeji. Poté opět se zahledím do nádherně pokryté krajiny a sním dál...

 It is starting to snow, everywhere is white cover. It looks like a fairytale on some places. But when I go out I hate it... it´s cold. I have wet jacket. And snow slides. I have to catch up bus... but the weather is horrible. When I sit in bus and I look up from window and I dream again...
coat: dresslily.com ; t-shirt: Kik; jenas: Kik; shoes: Deichmann; lipstick: Dm - Trend it up
Dnes jsem sice do školy nejela, sláva za volné pátky!:) Ale nadílku jsem si vychutnala na vlastní kůži, stačilo jen vylézt ven abychom vám s mamčou nafotily tento outfit... a? Zmrzla jsem! Hurá za teplý a útulný domov a čaj v ruce:)

Today I don´t go to school, I am so happy for free fridays, but I enjoy snow on my own skin, when we go out with my mum to take a photos of this outift. And it was cold. I am so happy for home and hot tea.
gloves???; earrings: Pepco
  Co mám na sobě? Nejdůležitější roli hraje černý kabátek na knoflíčky, který jsem obdržela z dresslily.com poté, co jsem si vytvořila wishlist. O mém wishlistu víc TADY. Kabátek spíše považuji za takovou teplejší verzi sáčka, je částečně z polyesteru a částečně z bavlny, což si myslím, že je dobrá kombinace látek.:). Myslím, že mi sedí skvěle a pokud chci vytvořit aspoň lehce elegantní outfit je ideální. Bohužel je trošku slabší, takže ho spíš vynosím, když nebude zrovna pod 0. :) Nebo když zvolím teplejší bundu. 

What I Wore? The most Important is this black coat with buttons, which i got by dresslily.com after what I made my wishlist. About my wishlist from dresslily HERE. Coat  reminds me blazer. It looks like as warmer version of blazer. Coat is made from combination of cotton and polyester, good combination I think. And when i want to make a little bit elegant outfit, this piece is good choice.
#někdy mi pózovat prostě nejde...

Pod kabátek jsem zvolila tričko s dlouhým rukávem v burghundy barvě, černo šedé high waist jeansy a jako doplněk jsem si dala burgundy rtěnku od Trend it up, která se skvěle hodí právě k těmto barvám. Boty jsem zvolila černé kozačky, s těmi nic nezkazím.
Pokud se vám kabátek líbí, naleznete ho zde, na stránkách dresslily.com kolem 12 dolarů.
Jinak se omlouvám, že na poslední fotce je trochu zmačkaný:)  

Under coat I took t-shirt with long sleeves in burghundy colour, black gray high waist jeans, and on lip burgundy lipstick by  Trend it  up. Shoes I took in black, because black is good for every outfit.If you like my coat, will you check this page of dresslily.com. And price is about 12 dollars, it´s super price, is not it?:)
Otherwise I want apologize That coat is crushed.
black coat from dresslily.com
 Jak se vám líbí outfit? Nosíte občas podobný styl? :) Jak se vám líbí kabátek? A jak jste na tom se sněhem, také sníte a realita je trochu mrazivější? 

Do you like my outfit? Do you wear similar style as me? Do you like this coat? And what about you and snow? Do you like snow?



*článek byl sepsán již včera, vzhledem k pozdějšímu nakupování dárků, článek přidávám až dnes.

9 komentářů:

  1. Taky mám ráda zimu jen za oknem. Jinak se mi outfit líbí, navíc ti to na fotkách moc sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekný outfit, ja si síce tento kabátik na sebe neviem predstaviť ale tebe sa veľmi hodí ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, na té druhé fotce vypadáš jak nějaká pohádková královna :)) Sluší ti to. Hlavně ta rtěnka ;)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký outfit! :) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat