...: Zůstat v teple/ stay warm

pátek 13. ledna 2017

Zůstat v teple/ stay warm

Za dnešek si musím zapsat dva plusové bodíky a jeden pozitivní navíc. Poradila jsem kolem jedoucím cestu. Na tom není nic hrozného, ale poprvé jsem se pořádně vymáčkla.:D Pomohla jsem staré paní do dveří v trafice. A ten pozitivní??? Konečně je tepleji, žádné arktické mrazy, slunko! Chápete??? Kdo by to čekal, po té včerejší sněhové kalamitě, kdy ani pruhy na dálnici nebyly vidět a tak jsme si my i všichni ostatní tvořili pruhy vlastní...
Mimochodem pokud pojedete do kina a bude se  vám chtít spát, rozhodně nedoporučuji Assassin’s Creed, protože máte, co dělat aby jste ty oči nezavřeli. Špatný nápad na film to rozhodně není, ale tak hrozně se to táhne, až na konci se to trošku víc rozjede.:)

I am happy because I advised to people about way, I opened door to old woman and the weather is better. It is positive, is not it? By the way I was in cinema and we saw Assassin’s Creed this film is not good.
Winter jacket: Takko fashion; scarf: Zaful; lipstick: Dermacol

Když byla ta arktická zima, pomáhala mi v boji proti ní deka. Taková ta obrovská šála, do které se zachumláte tak, že je bez šance vás poznat. Tuto obří deku, kterou vidíte na fotkách jsem si vybrala na Zaful.com. Vybrala jsem si ji v černé barvě se žlutými prvky.
Šála je ze skvělého materiálu, příjemná na dotek a co musím podotknout, nepouští kousky, což je asi to nejlepší na ní. Protože vzít si černý kabát a na to šálu, která pouští je docela horor...

When it was arctic winter in us, plaid help me in fighting against cold. When you hide under this scarf other people don't recognise you. And it is warm.
This plaid I have from Zaful.com. I have choosen it in black colour with yellow details. The plaid is made from good material (on page is written acrylic). It is pleasant to the touch. And threads don´t fall from the scarf. It is good when you wear black coat.
hadbag: no name

Šálu najdete zde na Zaful.com za 7,55 dolarů. Šály jsou tam celkově v 7 provedeních. Podrobnější informace naleznete přímo pod odkazem. 
Jinak nebojte, vím, že se dece říká pléd.;)

The scarf you find it on Zaful.com for 7,55 dollars. Scarfs are in 7 colours. More information you can find here. 



 
No nevypadá jako deka??? It looks like a blanket, is not it?

 Kabelka je také nová a dostala jsem ji k Vánocům, miluji obrovské kabelky, do školy jako dělané a navíc se mi skvěle hodí k mé staré/nové, spíše opravené zimní bundě. 
Máte rádi tyto šály?

Handbag is also new, I got this for Christmas. I love big handbag it is practical for school.
Do you like these scarves?

19 komentářů:

  1. tiež sa u nas to počasie troška ukludnilo - konečne! mimochodom ten šaál je super ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, hlavně aby to vydrželo že?:) Děkuji<3

      Vymazat
  2. Taky se mi tyto velké šály moc líbí. Zachumláš se do ní a vypadá slušivě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem děsná konzerva, nosím to co se mi líbí, takže mám několik setů čepic a šál, ale nepodléhají trendům... od kamaráda mého přítele jsem ale dostala tuhle velkou šálu (dříve bych tomu říkala palestina :D ) a je úžasná! :) A jelikož je mi pořád a neustále zima, zachuchlám se a jsem relativně v teple! :)

    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to mám, jak kdy, ale tento typ šál jsem si už kupovala před tím, než se z toho stal trend a jsem natolik spokojená, že pokračuji :D

      Vymazat
  4. Šála je super! Miluju tyhle větší šály a la deka. Já jsem dneska vstávala a u nás byl hrozný vítr. Vůbec se mi nechtělo vylézt z postele, když jsem tu fujavici slyšela.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, máš krásnou šálu! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velké šály miluju a tahle vypadá skvěle! :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
  7. Šála je moc pěkná a mám pocit, jestli náhodou úplně tu samou také nemám objednanou :D No uvidíme za pár dní, co přijde :D

    BLOND SITE.CZ

    OdpovědětVymazat
  8. Strih týchto šálov veľmi obľubujem a sama doma jeden taký mám. Tvoj sa mi taktiež veľmi páči.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji:) jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna tento, je můj nejoblíbenější.

      Vymazat